El meu jo

Un relat de: petit marrec

Tinc dues cares una forta que afronta els problemes que se li posen al davant i un altre que es preocupa de com solucionar els problemes sense fer mal, ni a mi mateix ni a ningu del meu voltant.

De vegades em mostro una mica tancat i no deixo que ningú m'ajudi amb els meus dubtes i problemes, pero en el fons m'agradaria que m'ajudessin.

Si em molesten o em fan alguna cosa que no m'agradi puc arrivar a ser una mica "capullu" pero no arribo mai a les mans.

Hi ha cops que em sento abandonat i em poso a pensar en que pinto jo amb gent que li dona igual o no que estigui i que si no estigues no em trobarien a faltar.

Em costa molt mostrar els meus sentiments davant d'algu amb qui nomes he passat un parell de dies pero si arribo a agafar confiança amb algu soc molt obert.

Crec que soc capaç de raonar i demostrar les coses de forma "adulta" , es a dir, que les coses no son perque si, tampoc s'aconsegueixen a la força ni plorant.

Em puc arribar a cap-ficar molt en els meus problemes tant que m'enpano i perdo la realitat de vista durant uns minuts

M'agrada la música que em fa sentir relaxat i comode, em porta records bons i dolents.

Sempre he volgut compartir tot el que he tingut al meu abast.

Sóc simpatic, pero amb certa mesura, nomès quan em trobo amb gent amb la que em sento còmode i en un ambient agradable, que no m'estressi

M'agrada expressar el que sento per una persona a la cara, encara que s'enrigui de mi, em sento desfogat i tranquil

Sòc intranquil i una mica paranoic, i em sento be amb mi mateix, no voldria canviar de personalitat encara que mes d'un cop m'he plantejat com seria la meva vida amb un jo diferent

Tinc uns ideals clars i no em sento identificat amb ninguna tribu urbana, encara que m'agradi "anar" amb gent que si k s'asent, aixo no influeix en la meva forma d'actuar ni de pensar; tink amiks pijos, skaters, punks... i cadascun te la seva forma de veure les coses.


Comentaris

  • Molt b[Ofensiu]
    diesi | 09-10-2006 | Valoració: 10

    El prxim kop n parls km s stigussis al msn, o pel mobil. xD

    b#NaT#b

l´Autor

Foto de perfil de petit marrec

petit marrec

54 Relats

54 Comentaris

43648 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:

Qualsevol persona es pot sentir identificada amb la majoria de relats que poc a poc vaig publicant a mesura que visc, ja que no son fets inventats ni sense rere fons sinó que són oportunitats que dona la vida i que aqui han pogut quedar preses d'unes linies i uns mots. , amb permís de marxar quan a elles els hi escaigui oportú.

Gràcies per compartir estones de plaer amb mi, tot llegint els meus relats.

Desitjo que siguin del vostre gust, i sinó que m'ho feu saber.

Escriure el que sents, vius, veus, penses... pot esser part de la sal de la teva vida.