Dia complet

Un relat de: vent de grop

Fa un dia fred amb pluja i vent i tot és ben enfangat. Estic sense llum perquè salta el diferencial. Me barallat amb el veí, fart del mal parit del seu gos que no para de bordar. Avui fa un mes que estic al atur, ahir vaig acabar el whisky i el conyac, ja m'he fumat l'últim cigarret que em quedava i l'única engruna que he trobat. Però encara tinc benzina a la moto. Em poso l'impermeable i me'n vaig a veure la Laura. Potser el dia s'arregli.

Sang a la figa i merda al cul! -La Laura avui no hi és- em diu la seva companya de pis. Quan un està de pega amb els collons ensopega! -Em dic Tania- em fa saber, mentre va encetant una ampolla i em posa un got ben generós de malta escocès. Aquesta Tania està molt bona i té un somriure encisador. Ara sembla que el dia promet. Ja em sembla que s'esvaeix la boira i veig llum a la foscor.

Merda! Tornant se m'ha gripat la moto i al relliscar m'he anat a estimbar per un terraplè embardissat. Tinc dues costelles trencades, m'he esgarrinxat fins als collons, la ressaca m'esbotza el cap i em mata aquest dolor estrany aquí al darrera, el tinc ben encetat i em cou de mala manera... Cony, què és aquest paper que tinc a la butxaca? Ah sí, el seu numero de mòbil i la seva adreça de mail: tania@transsexuals.com

Comentaris

  • replantejar[Ofensiu]
    Avet_blau | 19-07-2009

    està clar que el dia es per recordar,
    no s' oblidarà facilment,
    i si ni ha molts d' iguals,
    cal replantejar-se la vida,
    en algun monastir perdut.

    Avet

  • Quin dia![Ofensiu]
    George Brown | 30-05-2005

    Quin dia! ... què més és pot demanar?... un dia complet, no hi ha cap dubte.
    De tant en tant va bé tenir un dia d'aquests (potser no tant complet!), per adonar-se del que és realment important i del que no ho és... això sí, un dia com el que tu descrius, ja te'l regalo, jo no el vull gràcies.

    M'ha agradat com ho has explicat, dient moltes coses de forma indirecte, però sense tenir cap altre interpretació possible, per tant de forma ben directe.

    una abraçada,
    Jordi.

l´Autor

Foto de perfil de vent de grop

vent de grop

32 Relats

56 Comentaris

41821 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El vent de grop és un vent que porta tempesta.
Aquest només porta humitat, però quan regalima un pèl avinagrada us pot tacar i fer malbé la roba.
Si no en teniu prou, podeu accedir a més producció enfigassada del mateix autor punxant aquí dessota:         Vent de grop