Autocastració anímica

Un relat de: vent de grop

L'altre dia, a quarts de vuit del vespre al bar de la plaça, es va autolesionar un desconegut que s'havia tancat al lavabo. S'arrancà l'ànima a trossos, esparracant-la i destrossant-la, la llençà al vàter i estirà la cadena.

Quan va arribar l'ambulància i se'l van endur a l'hospital, no hi hagué res a fer. No li pogueren reimplantar ni un sol dels trossets, arreplegats en una bosseta de plàstic amb gel, que havia pogut recollir el desconcertat cambrer escampats pel terra i enganxats a la tassa.

Poca estona després del fet, un client que es prenia una cervesa a la barra del bar, es preguntava pensatiu: -Pobre infeliç, què el deu haver impulsat a fer un gest tant cru i desesperat?-.

Comentaris

  • quetzcoatl | 14-05-2005

    Fantastic el relat: curt i cinic, trist alhora, pero gens barroc; al contrari! Molt original i ben treballat. Felicitats!!

    una abraçada,

    m

  • quina por que em fas[Ofensiu]
    Tiamat | 14-05-2005


    després d'haver-me llegit el teu comentari a Caputxeta caputxeta.

    després que diguessis "esquerre de l'eixample" (jo hi visc, de tan en tan, quan em pica)



    en fi, no sé si t'havia comentat mai.. però.. hmm.. això no treu que no t'anés llegint.
    no sé si t'hi has fixat, et tinc com a preferits, i per alguna cosa serà, dic jo (i si ho dic jo, ja que ho he posat jo.. un mínim de sentit tindrà, dic jo)(i si ho dic jo.. és perquè no puc fer servir la boca dels altres, dic jo)(i si ho dic jo i no els altres.. és perquè no tothom ha de dir les mateixes coses, dic jo)(i si ho dic jo, i tots diguem coses diferents... és mentida, perquè a vegades trobo poemes i relats que tenen moltes similituds poetico-romàntiques, dic jo)(i si ho dic jo, que tenen similituds.. a la resta del món li és absolutament igual, però a mi em mola trobar gent que fa nyicri relats i que té a la biografia una mosca xupant d'un tros de paper -o potser és un terrós de sucre, que tindria més lògica-, dic jo)



    un tros de carn crua,

    Tiamat

  • a jo també ..[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 03-05-2005

    després de llegir-te al fòrum m'han pegat ganes de veure la teva "producció" lo primer que he llegit no m'ha decebut gens, continuaré ..

    Una aferrada

    Conxa

  • m'agrada el teu to àcid[Ofensiu]
    Shu Hua | 03-05-2005

    ja t'he dit que m'he quedat amb ganes de llegir-te i aquest relatet em sembla genial: curt, concís, àcid i ben escrit. Utilitzes trets físics per descriure un estat anímic. Genial.

    Glòria

l´Autor

Foto de perfil de vent de grop

vent de grop

32 Relats

56 Comentaris

41689 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El vent de grop és un vent que porta tempesta.
Aquest només porta humitat, però quan regalima un pèl avinagrada us pot tacar i fer malbé la roba.
Si no en teniu prou, podeu accedir a més producció enfigassada del mateix autor punxant aquí dessota:         Vent de grop