Convivència amb una cruel malaltia

Un relat de: SuretIV

Tot començà el Diumenge 24 de Juliol del 2005. Havia gaudit d'un cap de setmana amb els meus amics de la facultat. Era, més bé, un cap de setmana que servia de d'acomiadament, ja que molts de nosaltres marxaríem prompte o tard de beca Erasmus. Jo anava a ser el primer a marxar, sortia a principis d'agost cap als Estats Units per realitzar allí el projecte fi de carrera.
La nit del dissabte al diumenge fou una nit llarga de festa, i una vegada al llit sols vaig poder dormir 40 minuts ja que havia de tornar a casa per estar tot el diumenge amb els meus pares per acomiadar-me d'ells abans de que sortiren de viatge cap a Bèlgica. Anava a ser l'últim dia que els veuria en un any i volia gaudir de tot un dia sencer amb ells.
Diumenge matí em trobava molt cansat però no li vaig donar importància, havia dormit molt poc i havia tornat a casa amb bicicleta recorrent 60 quilòmetres. Després de nedar una estona a la caseta de la meua família i de menjar la típica paella dels diumenges em vaig gitar una estona. Però al despertar-me em vaig veure un morat molt gran i molt lleig al braç. Ja en tenia uns quants de petits al cos que m'havien sortit al llarg de la setmana anterior, però pensava que devien ser de la competició de futbet en la que havia participat.
Li vaig ensenyar el morat a ma mare i anàrem de seguida a l'ambulatori del meu poble, Carlet, i d'allí ens recomanaren anar a urgències de l'hospital d'Alzira per a fer-me unes anàlisis de sang.
Jo començava a sospitar que m'estava passant alguna cosa greu però mai anava a pensar el que des d'aleshores està sent un mal somni i que m'ha canviat la vida per complet.

Comentaris