Barcelona obscura (I)

Un relat de: Rogal Mar

Feia un dia molt fosc. Pel carrer no hi havia ni rastre de persones. Un home que duia un esmòquing negre i uns pantalons també negres, va travessar corrents la Plaça Catalunya.
Els coloms, espantats, van fugir en direcció al Sol que tot just il·luminava la plaça. Entremig dels coloms, es va veure la pistola amb el silenciador que duia l'home.
Va dirigir-se cap als carrerons que donen al Raval. Allà va entrar en un petit local, amb un rètol de neó, que posava -Cabaret show-.
El local era vermell en general. Unes quantes persones mig adormides, miraven a les prostitutes despullades, amb els pits a l'aire i el cony obert, mentres es movien per una barra de metall.
Una prostituta lleugera de roba va dirigir-se a l'home de negre. Al veure la pistola, va enretirar-se amb tanta poca gràcia, que va anar a caure sobre d'un client, que àvidament li va tocar els pits.
L'home va pujar per unes escales, fins arribar en un llarg passadís ple de portes. Una per una les va anar obrint, és veia de tot. Homes penetrant a prostitutes, elles que és corrien sobre els seus clients, unes lesbianes, un home que ja marxava, un que tot just es baixava els pantalons tremolosament i un noi molt jove que absorbia el clítoris d'una prostituta. Només quedava la última porta.
Amb un placatge la va tirar al terra. Un home estava dintre el llit junt amb una prostituta. Ell l'estava penetrant per l'anus. L' home va apuntar al cap de l'altre home i no li va donar temps, ni de veure el seu botxí. La bala va sortir silenciosament i va anar a parar al crani de l'home. Tot just acabat de disparar, va dirigir la pistola, ara cap a la prostituta que s'estava aixecant. Va anar a impactar al cor i al caure es va donar un cop amb la calaixera oberta, cosa que va deixar un bon toll de sang.
Al sortir del local plovia. L'home de negre va mirar cap al cel mentres l'aigua li queia a la cara. Amb un petit somriure, va abaixar al cap i es va perdre per la foscor del carreró, del qual havia vingut.





Comentaris

  • Barcelona Fosca[Ofensiu]
    Bolet | 28-02-2007 | Valoració: 8

    M'ha agradat força, m'agraden aquesta mena de relats directes i sense cap raó. Potser tenen raó quan han dit més avall que et deixes endur pels tòpics.

  • Bé, està bé!!![Ofensiu]
    Unicorn Gris | 22-02-2007 | Valoració: 8

    M'agrada bastant...

    No és el meu estil de contes, però reconec que té (és la meva opinió) bastanta qualitat.

    T'afegiré als preferits i espero llegir més relats teus. Apa, salut!!!

l´Autor

Foto de perfil de Rogal Mar

Rogal Mar

31 Relats

59 Comentaris

28784 Lectures

Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
El meu cor batega, la meva mà tremola. Puc fer una cosa, ESCRIURE.

Dóna'm un teclat
i t'escriuré un relat.
(Rogal Mar)