A les armes!

Un relat de: Rogal Mar

Para: Todos mis contactos
De: Lliga A.C.L.E ( A Cremar Llibres d'Estudi)
Asunto: A les armes!

Companys/es de L'Escola:

Abans de tot, dir-vos que aquest missatge ha de córrer, és vital.
S'ha descobert una conspiració de poder i assassinats per tot lo alt. Els professors, com alguns sabeu, es troben en dues sectes diferents. La dels "afilallapisos" i la dels "sacapuntas", que estan enfrontades. Demà volen organitzar una guerra a l'escola. Avui els professors ja feien els preparatius. Trinxeres, armes, filat i banderes, que llurs partits onejaven darrera les seves posicions. Els pamflets ja s'han repartit: "camarades, no caigueu, hem de mantenir-nos units". Estem preparats, esperàvem una oportunitat per actuar. Ja està decidit, fem la REVOLUCIÓ.
Demà, a l'entrar a l'escola tot ja estarà organitzat. Els científics portaran armes biològiques preparades. Els tecnòlegs portaran els seus invents per atacar. Els artístics faran les pintures de guerra, a més de col·laborar amb els plànols junt amb els tecnòlegs. I els humanistes i socialistes, o bé dirigiran les operacions o combatran amb la força de la paraula, tot i que encegats com estan els professors no sé si resultarà.
Farem el cop quan els professors estiguin esgotats de combatre entre ells. Prendrem possessió de l'escola ràpidament. Empresonarem els professors supervivents. Serà un cop al Govern Professoral sense gota de sang. La bandera, un llibre de text cremant-se, onejarà triomfant al pati de dalt. El material escolar serà cremat i les portes tancades. Camarades, tranquils, les provisions d'aliments seran bones per mantenir-nos, abans de sobreviure amb els nostres aliments. Els professors seran jutjats per un tribunal militar. Els que han estat més cruels amb nosaltres, seran enviats a les cuines, la pitjor tortura darrera els fogons. Els altres quedaran en cadena perpètua, tancats a la biblioteca. Si volien llibres, allà els tenen!
Preneu atenció, es crearan quatre partits, el tecnològic, el científic, l'artístic i l'humanístic. No hi haurà líder, ningú tindrà més poder que l'altre, governaran tots quatre partits a la vegada. Cada 3 anys es podrà elegir els membres, de cada partit que s'hagin presentat. Cal recordar que no és una dictadura, sinó una democràcia pel poble.
Tot l'edifici serà un país independent de Catalunya, la bandera la ja esmentada, la parla, el català vulgar.

Al principi tindrem que pescar als lavabos, caçar ocells al pati i rates de biblioteca. Amb les llavors que vàrem portar al inici de la guerra per els subministraments, seran plantades amb l'adob fet per taules i cadires triturades. Alguns animals seran domesticats. A poc a poc les condicions milloraran, tindrem fabriques on les feines més brutes les duran a terme els professors, que es reprodueixen sense parar. Tots farem allò que ens agradà i aconseguirem ser tota una potència mundial. Establirem mesures proteccionistes i comerciarem amb altres alumnes d'altres escoles. Uns quans elegits tindran la missió d'ajudar a que altres centres escolars aconsegueixen lo mateix que nosaltres.
Els anys aniran passant i serem feliços, lliures, sense llibres obligatoris de lectura, sense professors, lliures.

Ara camarades, preparem-nos per la guerra de demà, la guerra diària amb els professors i les seves malignes formes de puntuar a la gent.

Preneu-me amb consideració.

Rogal Mar


Comentaris

  • BUFA...[Ofensiu]
    kisa | 06-06-2007 | Valoració: 10

    M' agrada't molt continua escribint coses tan xules com aquestes q jo te les llegiré. Escolta això es inventat no? perque si es de veritat, pobres professors, pobres nosaltres i pobres tots els q estiguin a Catalunya, xD, era broma.

    Molts petons: kisa

  • BUFA...[Ofensiu]
    kisa | 06-06-2007 | Valoració: 10

    M' agrada't molt continua escribint coses tan xules com aquestes q jo te les llegiré. Escolta això es inventat no? perque si es de veritat, pobres professors, pobres nosaltres i pobres tots els q estiguin a Catalunya, xD, era broma.

    Molts petons: kisa

  • Gran descripció de les revolucions (almenys la seva part teòrica) que s'han dut a terme. Trobo que la seva exageració fins aquest punt constitueix una gran crítica a totes aquestes revoltes utòpiques i que s'han aconseguit amb la mort (curiosament) només dels més desafavorits.
    No crec en cap líder únic que ens ajudi a arribar a cap societat on tots siguem igual (quina utopia, no? que una persona se senti superior i cridi a la igualtat), i has enfortit els meus arguments.

    No t'aturis

    Juseph

    pd: escolta, una pregunta, on l'has trobat lamusa? jo també en vull una de musa, que a vegades la inspiració falla i passo temporades sense escriure...xD

  • m'has deixat sense paraules[Ofensiu]
    lamusa | 02-06-2007 | Valoració: 10

    jope karinyo m'has deixat amb blanc, bonic relat! però jo crec k la guerra no comença demà fa molt que ha començat xdxd!! sempre ens fan estudiar coses k no volem, llegir llibres k no valen le pena...
    jope neng l'any que be trobaré a faltar als teus relats,els teus consells, els teus anims, als companys, als amics com la Laura, la Lorena , TU el Pol, La Belen , La Judith... pero sobre tot a tu xk t'estimo massa! no deixis mai descriure....

    :(:(

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Rogal Mar

Rogal Mar

31 Relats

59 Comentaris

28680 Lectures

Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
El meu cor batega, la meva mà tremola. Puc fer una cosa, ESCRIURE.

Dóna'm un teclat
i t'escriuré un relat.
(Rogal Mar)