"Aniversari"

Un relat de: Marta Español Esquirol
Em desperto de matinada i busco, en la foscor, el seu contacte amb els meus dits. Obro els ulls i, tant bon punt s’acostumen a la poca llum que entra per la finestra, veig el seu perfil. En el silenci de les primeres hores d’aquest dia tant especial, paro l’orella i escolto el seu respirar lent, tranquil, assossegat… Acosto el meu cap al seu i enfonso el nas als cabells, ensumo el seu coll, el seu pit… oloro el perfum que s’en desprèn i que em dóna pau, la calma que proporciona tot allò que ja ens és tant familiar i proper. No em puc aguantar i els meus llavis recorren els seus… es mig desperta. No em diu res, només m’abraça, em fa petons i les seves mans acaricien el meu cos tal com m’agrada. Un “t’estimo molt, xiqueta” se li escapa mentre s’em posa al damunt i el noto calent, gairebé bullint. Llavors em dono sencera, en cos i ànima i ens lliurem a una dança suau que m’embriaga… els cors s’acceleren, les mans s’entrellacen i uns suspirs accel.lerats omplen la cambra d’una bella música de fons. El desig es fa present i entre les meves cames regalima la passió amb el seu suc espès i càlid.

Quan la calma es torna a fer present, es deixa caure al meu costat però no ens deixem anar, seguim tocant-nos i acariciant-nos...

Els primers rajos de sol entren per la finestra i el seu somriure ho ilumina tot quan em diu: “bon dia i feliç aniversari”.

M’el miro i ho veig clar, l’he trobat : és el meu home, el meu marit, el meu company, el meu amic, el meu amant, el meu confessor, el meu tertulià, el meu conseller, el meu complement… avui fa tres anys que ens vam casar.

Tanco els ulls, m’arrauleixo al seu costat i m’endormisco tot pensant en la sort que tinc.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marta Español Esquirol

Marta Español Esquirol

6 Relats

2 Comentaris

4788 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc la Marta, mare, esposa, ex-comptable, ex-botiguera i ara mestressa de casa. Totalment desprovista de la capacitat de síntesi, sempre m'he caracteritzat per escriure llargues cartes, correus electrònics, memoràndums... sóc incapaç de dir alguna cosa per escrit en només dos mots. M'agrada esciure, m'agrada pensar i encara m'agrada més escriure el que penso.

Si t´has quedat amb ganes i vols llegir més, et convido a visitar el meu blog on trobaràs recull de vivències, contes, observacions, comentaris i crítques constructuvies de d´un punt de vista molt personal.

Blog: Escrivint des del Bruc