Angoixa

Un relat de: TITÀNIA

Era mitjanit, estava estirada al llit intentant recuperar la respiració, un atac d'ansietat l'havia deixada blanca, tremolosa i amb la visió ennuvolada, havia trigat a trobar les pastilles que poc a poc la retornaven a una calma enganyosa. Mentrestant s'eixugava les gotes d'una suor freda com el glaç i respirava encara amb dificultat es preguntava, una vegada més, que hi feia ella aquí i quan pot aguantar una persona fins arribar al seu límit, quantes ferides obertes acumulades que no cicatritzen.

Des de petita l'havien fet sentir una persona inferior, que no es mereixia i no podia aspirar al que tenien la majoria. Ara es troba, insignificant, desvalorada, indigne de ser estimada. Confosa perquè al seu voltant hi ha persones dolentes que tenen una bona vida i ella malgrat esforçar-hi i ser una bona persona no ho aconsegueix. Durant un temps el millor moment del dia era quan tancava els ulls i pensava que l'endemà potser les coses serien diferents, però ara encara que tanqui els ulls, no aconsegueix dormir, els pensaments, els records i frustracions li martellegen el cap condemnant-la a un insomni esgotador. L'única certesa que te és que el dia següent encara serà pitjor que l'anterior. Dies plens de crueltat, soledat, impotència i buidor.

Diuen que quan estàs a baix de tot només es pot anar cap amunt, però ella sap molt bé que hi ha molts fons per tocar.

Comentaris

  • Has expressat molt bé [Ofensiu]
    Romy Ros | 07-05-2009 | Valoració: 10

    el sentiment de l'angoixa i com tu dius sempres es pot tocar més fons a dins del pou...perque el pou dels inferns no te final; però cal deixa un bri d'esperança...perque sempre es pot ascendir dels inferns, i t'ho dic per expreriència.
    Titàtinia escrius molt bé, m'ha agradat moltíssim!

  • crohnic | 06-05-2009 | Valoració: 8

    Expresses molt bé els sentiments...
    A vegades pensem que em tocat fons, però no és així, sempre es pot caure més avall...
    Ara bé, a vegades també és positiu veure les coses des del fons...

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82407 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!