Amor material

Un relat de: Pol.lux

I ara recordo aquelles paraules teves... ‘Què m'has fet? M'has embruixat! No marxes del meu cap ni un moment!'... I ric. Un somriure d'aquells de beneit. Somriure d'enamorat. Bruixot embruixat? Ets tu l'animalet que viu a la gàbia que hi ha al meu cap. TOT el dia penso en tu. De vegades, a l'hora de prendre decisions banals durant el dia, penso en el que tu faries en aquella situació. Semblarà idiota. De persona amb poca personalitat? Però és així. No ets, ni seràs, la noia més maca amb què hagi estat. Però tampoc no ets un ‘amor' adolescent. Les persones, a mesura que van madurant, cerquen altres coses en una relació. I resulta que jo buscant, buscant he trobat un petit tresor. Ets innocent. Ets alegre. Ets madura. Però també ets immadura. I irresponsable, de vegades. Tot i que d'altres em donen lliçons de ‘saber fer'. Ets dolça, pura, infantil, plena de caliu... Ets... ets TU. Ets ‘impredible'. I, a més, tens quelcom que et fa diferent a la resta. Com totes les persones, suposo. Però en tu aquest tret característic es fa encara més evident i notori. Un quelcom que m'embogeix. Que m'ha captivat i que s'ha apoderat de la ment... i del meu cor també, tot portant-me l'amor material...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Pol.lux

Pol.lux

65 Relats

133 Comentaris

75448 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Vaig néixer la matinada d'un dia de març del 84 en una ciutat que només conec per fotos. Després d'un breu pelegrinatge familiar pel litoral català, sempre cap al sud, vaig anar a espetegar a Vilanova i la Geltrú, on resideixo actualment.

Malgrat la meva vocació per les lletres, una inèrcia gairebé congènita em portà, primer, a fer el batxillerat tecnològic i, dos anys després, em féu decantar-me per l'enginyeria informàtica. Sortosament, un grapat de fulls de calendari més tard, vaig redreçar el meu camí, i vaig cursar alguna cosa en la universitat que duu el nom del polèmic benvolgut Pompeu Fabra.

Quant al meu jo escriptor, mai no he passat de relataire aficionat, i és per aquesta raó que la meva obra es redueix a allò que podeu trobar aquí i a alguna altra cosa tan ridícula que em fa vergonya d'ensenyar.

Als lletraferits:

http://adhucat.blogspot.com