Amor d'estiu

Un relat de: Pol.lux

I encara recorda els seus ulls de puça, negres i brillants -encara més que de costum-, el dia del malvolgut comiat.

S'havien estat desitjant, adorant i gairebé suplicant en secret durant 2 mesos, però no havia estat fins a aquell darrer dia, empesos per alguna copa de vi de més, que s'havien estimat, envoltats per l'escuma blanca i salada que transportaven les onades del mar.

De tornada cap al punt fatídic, tots dos s'engrapaven les mans, i aprofitaven qualsevol descuit per jurar-se un altre cop el seu amor etern. Només eren dos adolescents que no havien tingut una vida fàcil i als quals se'ls brindava la cosa més bonica que formaria -mai- part de les seves vides.

En arribar a la penombra d'aquell portal, es demanaren per què no havia estat fins al darrer dia que havien fet el gran pas, i es prometeren que l'un esperaria l'altra, i l'altra esperaria l'un fins l'estiu vinent, en què, asseguraven, deixarien volar lliurement, una altre cop, els seus sentiments.

Ell va marxar lentament, amb la roba encara enganxada a la seva pell, que tenia gust de sal i olor de perfum de princesa.

Ella va fer que entrava al portal, però en sortí a cuita-corrents, presa per l'esperança que aquella nit no s'acabaria mai i el seu príncep l'esperaria en un cavall blanc.

L'estiu següent tots dos es van trobar pel carrer i ni tan sols es van saludar. Una mirada val més que mil paraules, i un amor d'estiu, com més breu, més vertader.



Comentaris

  • uuuuauuu![Ofensiu]
    Evelyn | 03-05-2008


    magníficc text!!

    sobretot el final.

    "un amor d'estiu, com més breu, mes vertader."

    et seguiré llegint*!

  • Magnífic[Ofensiu]
    Layetta_yeye | 03-05-2008

    Quanta ró en tens, com més breu més vertader.
    M'encanta aquest relat i n'he llegit lgun més, i bua! M'agraden.
    Estàsa autors preferits =D
    Segueix així!

    ,,,Layetta!

  • Pura poesia[Ofensiu]
    Raulnama | 03-05-2008 | Valoració: 8

    Sóc molt dolent comentant i per això no ho faig quasi mai. Però aquest escrit m'ha sorprès molt gratament. És pura prosa poètica. Felicitats!

  • diesi | 21-01-2008 | Valoració: 10

    Sempre he pensat que les coses quan més duren més possibilitats tenen d'espatllar-se.

    Mai he aconseguit entendre els amors d'estiu, a mi em passa al revés, quan se'n va el fred, se'n va l'amor...

    M'agrada el teu estiu i em sorprèn que mai t'hagi llegit, ho faré més sovint.

    Petons i gràcies pels teus comentaris!

    #NaT#

l´Autor

Foto de perfil de Pol.lux

Pol.lux

65 Relats

133 Comentaris

75248 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Vaig néixer la matinada d'un dia de març del 84 en una ciutat que només conec per fotos. Després d'un breu pelegrinatge familiar pel litoral català, sempre cap al sud, vaig anar a espetegar a Vilanova i la Geltrú, on resideixo actualment.

Malgrat la meva vocació per les lletres, una inèrcia gairebé congènita em portà, primer, a fer el batxillerat tecnològic i, dos anys després, em féu decantar-me per l'enginyeria informàtica. Sortosament, un grapat de fulls de calendari més tard, vaig redreçar el meu camí, i vaig cursar alguna cosa en la universitat que duu el nom del polèmic benvolgut Pompeu Fabra.

Quant al meu jo escriptor, mai no he passat de relataire aficionat, i és per aquesta raó que la meva obra es redueix a allò que podeu trobar aquí i a alguna altra cosa tan ridícula que em fa vergonya d'ensenyar.

Als lletraferits:

http://adhucat.blogspot.com