Zapatero canvia els darrers cromos.

Un relat de: Antonio Mora Vergés

Molts lectors recordaran el joc de cromos, i fins el seu peculiar llenguatge: tengui, falti, aquest me l'emporto jo, aquest val per dos, si tu em doncs aquest jo et dono aquest altre, aquest no que és el meu preferit, que si, que no, que tengui , que falti ....

Pedro Solbes, Magdalena Alvarez ,,,,[ finalment caida], César Antonio Molina, Bernat Soria, Mercedes Cabrera,... No s'ha de parlar malament dels que marxen, i no ho faré - almenys avui - ; el temps ens posa sempre al lloc que ens hem guanyat/perdut.

Comencen avui el seu camí a la gloria;

ministro de Educación, Ángel Gabilondo; el ministro de Fomento, José Blanco; La vicepresidenta segunda y ministra de Economía y Hacienda, Elena Salgado, el vicepresidente tercero y ministro de Cooperación Territorial, Manuel Chaves, la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, y la ministra de Sanidad y Políticas Sociales, Trinidad Jiménez

El president Zapatero, avui , a nivell nacional com internacional, no només com polític, sinó fins com a persona, ha perdut tota la seva credibilitat; m'explicaven que l'Obama desprès d'acomiadar-se'n es va palpar la butxaca on duia la cartera, segur que el comentari procedeix de persones que no se l'estimem; però en pregunto, hores d'ara se'l estima algú ?

L'assaig de refundació del Partido Único , que s'està posant en marxa a Euskadi, dona força pistes de por on poden acabar anant el trets [ entenguis aquest mot - de moment - en sentit metafòric ]. Cal desfer-se dels que tenen un "passat significat", ja sigui en un o altre sentit, i tornarem a gaudir a cor que vols de la Nueva España. La recordeu ?. UNA, GRANDE Y LIBRE !

Al Presidente un cop fet el darrer bescanvi, nomes li queda esperar la hora en que també a ell li diran : ZAPATERO A TUS ZAPATOS !

El sentiment dels que s'havien cregut de bona fe, que ens incorporàvem a les democràcies occidentals és d'absoluta decepció.

Torno novament al joc : tengui, falti, aquest me l'emporto jo, aquest val per dos, si tu em doncs aquest jo et dono aquest altre, aquest no que és el meu preferit, que si, que no, que tengui , que falti ....

© Antonio Mora vergés

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6917 Relats

1201 Comentaris

5463498 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com