Vols jugar?

Un relat de: aNneta28

Si vols podem jugar als castells. Jo seré la reina, i tu seràs el rei. Perquè el joc sembli més creïble hem de fer veure que ens estimem molt. Que no podem viure l'un sense l'altre. Fem veure que tots els súbdits admiren el nostre amor. Fins i tot l'envejen. Fem veure que no han vist a cap altra parella estimar-se tant. Fem veure que els reis del palau veí intenten separar-nos i prendre'ns el castell. Però la nostra unió és tan forta que amb cap de les seves trampes aconsegueixen distanciar-nos. Fem veure que la guerra amb els regnes del voltant fa que haguem de viure uns dies separats. Però la retrobada ens fa tan feliços que res aconsegueix que ens desenganxem l'un de l'altre durant setmanes.
Ara, que si no et vé més de gust, podem jugar a pares i mares. Jo seré la mare, i tu seràs el pare. Perquè el joc sigui més creïble hem de fer veure que ens estimem molt. Que no podem viure l'un sense l'altre. Fem veure que els nostres fills admiren el nostre amor. Fins i tot l'envejen. Fem veure que cap dels pares dels seus amics s'estimen tant. Fem veure que els de la casa del costat intenten separarnos. Però la nostra unió és tan forta que amb cap de les seves trampes aconsegueixen distanciar-nos. Fem veure que la teva feina fa que haguem de viure uns dies separats. Però la retrobada ens fa tan feliços que res aconsegueix que ens desenganxem l'un de l'altre durant setmanes.
Vols jugar?

Comentaris

  • Ple de sentit[Ofensiu]
    buscador | 17-07-2006 | Valoració: 9

    Felicitats un bon relat! Estic amb arbequina, tantes coses dites i no dites, quantes intencions soterrades, quants missatges clars. Segur que molta gent voldrà jugar.
    Una abraçada molt gran.

  • Molt bé![Ofensiu]
    Arbequina | 15-07-2006

    He trobat aquest relat molt interessant de llegir. Sí, molt enginyós, també. La veritat, crec que s'hi amaga un missatge implícit o, millor dit, molts missatges. És un relat obert, a mi em diu moltes coses.

    En fi, una abraçada.

    Arbequina.