Voler volar. Voler poder

Un relat de: ales de foc
- Mare, sempre dius que puc fer i ser el que jo vulgui. He decidit doncs, que vull volar. Vull ser lliure com un ocell o com una àguila i divisar els paisatges des d'una altra perspectiva que no sigui sobre quatre potes- va enunciar la Gala, el cadell de Border-collie tot mirant-se les potes del davant mentre intentava aletejar-les de forma enèrgica per enlairar-se.

Al seu voltant, i sense saber els desitjos del can, una papallona de colors feia cercles de forma repetitiva, com si dansès amb el vent , ara a dreta, ara a esquerra, tal i com es tractès d'un ball de provocació envers la gosseta. La Gala, recelosa, encuriosida, il.lusionada i decebuda desprès de molt intentar enlairar-se, no defallia en el seu intent. Ho va intentar diverses vegades, la majoria de les quals no sobrepassava mai dels dos pams de terra, ajudada per l'impuls de les potes del darrera. Més d'una llàgrima se li escapava en cada intent, però ufanosament tornava, i tornava i tornava.


- I tant que sí. Sempre he dit que voler és poder. I jo sé que tu vols, i que per tant pots. Ja saps que pots conseguir el que vulguis. Va respondre la Kira, la mare de la Gala , mentre s'allunyava tot serpentejant i perseguint la que seria la seva nova presa: aquest cop, un ratólí.

Comentaris

  • Voler és poder[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 25-07-2024 | Valoració: 10

    Si la mare volia sé serp i ho va aconseguir, per què la filla no podia tenir la capacitat de volar?
    Una bona fantasia amb una conversa i resolució molt encertada, i una metàfora molt engrescadora. "Voler és poder"
    Moltes gràcies pel teu comentari al meu últim relat ales de foc.

    Una abraçada.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de ales de foc

ales de foc

112 Relats

345 Comentaris

72511 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
nascuda un mes de maig de fa uns quants anys.. Mare de dos preciositats i metgessa de professió.Tinc neguit per tot el que m'envolta, i em falten hores al dia per disfrutar de tot el que m'agrada: la música, el ciclisme, la fotografia, els animals, la cuina, escriure i escoltar. S'ha de viure tant i amb tanta intensitat la vida!! Balla, canta, pedala, riu, ESCRIU i sobretot viu!!!