Una nit d'estiu

Un relat de: TITÀNIA

Era una nit calorosa d'estiu, tot i que a ella la calor no li afectava gaire, de tant en tant patia atacs d'ansietat, i això li feia augmentar sense voler la temperatura del seu cos, i a vegades la manca d'aire, li provocava ganes de fugir corrents fins a trobar un lloc prou ampli i net on recuperar l'alè. Com que posar-se a córrer pel centre de la ciutat no li faria cap bé, va decidir agafar un autobús que la portés aprop del mar. Tota mena de pensaments van passar pel seu cap, mentre durava el trajecte, estius d'infantesa, d'adolescència quedaven tant lluny que a vegades era difícil distingir entre realitat i imaginació.

Els edificis es van anar allunyant, per deixar pas a la foscor del cel, de l'aigua i la d'ella mateixa. Era el moment de baixar. Va caminar per la sorra humida per la nit, sentint-ne el tacte als seus peus, i el pessigolleig que la transportar fins a la vora del mar, va seure gaudint de la seva companyia, l'única que la tranquil·litzava, que no li fallaria mai i que no li exigiria res a canvi.

Una petita airejada li va moure els cabells, i va descobrir un parell d'estels que l'observaven tímidament, es va deixar endur pel moment i va recordar els seus ulls, l'havien captivat des del primer moment, però ella va fer tots els possibles per fugir-ne, els havia tingut davant tantes vegades sense voler veure'ls, els volia evitar perquè feia molt de temps que ningú la mirava així i una por desconeguda no deixava de rondar-la. Els sentiments acuradament adormits pel passat es debatien per tornar a sortir i cada cop era més difícil controlar-los. La seguretat que l'acompanyava va marxar sense que ho pogués evitar i ara estava perduda enmig d'un camí que no era el seu, tot i que feia els possibles per dissimular-ho, ella sabia la veritat.

Havia de tornar a arriscar-se per acabar perdent-ho tot una altra vegada? La pregunta li martellejava el cap des de feia dies, sense que arribés a cap conclusió. Va decidir parlar-ho amb el mar, entre les onades i a cau d'orella, li donaria la resposta.

Comentaris

  • M'agrada[Ofensiu]
    mimí | 29-08-2007

    és nostàlgic i romàntic , m'agrada la idea de parlar amb el mar.

    A la vida continuament ens em d'arriscar, així l'experiencia treure'm alguna cosa, i apendre'm per la pròxima vegada.

    Petonets

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82388 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!