Una cita del destí

Un relat de: TITÀNIA

Sempre m'han agradat les cites, aquell conjunt breu de paraules estratègicament combinades per fer-te pensar en la vida des d'una perspectiva diferent. De fet quan era adolescent en tenia una llibreta plena que m'agrada rellegir sovint abans d'anar a dormir, era una col.leccionista de cites (de les que s'escriuen i valen la pena). Fa uns dies navegant per la blogosfera, ara la meva llibreta ha estat substituïda pel meu bloc, vaig descobrir una cita feta a mida: "si t'acomiaden, et deixen o t'ignoren, recorda que t'estan impulsant cap al teu destí", les paraules acomiadada, deixada i ignorada defineixen a la perfecció els últims anys de la meva vida. Sovint pensava en què m'havia equivocat, en quin moment em vaig perdre per trobar només decepcions, i ara resulta que són el camí cap al destí, només em pregunto com serà aquest destí que m'espera i si compensarà tots el moments dolents viscuts. Hauré de seguir per esbrinar-ho o trobar una altra cita que em doni la resposta. Aquella resposta que tots busquem, retrobaré la felicitat?

Comentaris

  • Felicitat, quina paraula...[Ofensiu]
    Dida | 18-02-2008

    Hola amiga!! La felicitat es etrena quan la trobem, pero quan la trobarem? Hem de ser feliços amb el que tenim, amb el que ens envolta,... em de treure el positiu de lo negatiu.
    Sóc pesimista de per si i la vida en aquests instants de la meva vida no em somriu pero intento agafar-me a les coses que em fan somrriure, un visio de la platja, una mirada d'un desconegut, el cel, les estrelles i la familia.
    Trobarem la felicitat estic segura pero per trobar-la em de lluitar i treballar dur durant el nostre camí en aquesta vida.
    Un petonàs enorme!!!

  • ---INDIFERENT---[Ofensiu]
    jos monts | 16-02-2008 | Valoració: 10

    L'és cites, proverbis, conjetures i refeccions, es donen a doxó, - power points- estan de mode, tots intenten predicar la veritat.
    Son parrafades que en un moment donat et fan quedar bé, o fer-te quedar angoixat/da.
    De tota aquesta martingala un té que passar, per que en cada una de las cites hauria mol que discutir.
    Un te que lluita per poder deixar en darrera el pesat, per poder viure el present.
    Jo se que desprès de una pujada be una baixada. "no intento fer cap proverbi"
    M'ha agradat el teu assaig, espero no siguis tu.
    Salutacions...........

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82191 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!