Una cançó per un sonet

Un relat de: valencianesch

El dia que em vas demanar un sonet,
et vaig escriure una cançó.

El dia que em vas demanar la mà,
et vaig lliurar el meu cor.

El dia que em vas demanar un bes,
et vaig fer l'amor.

El dia que em demanes marxar,
em rendiré i triaré la mort.

Perquè així és com jo t'estime,
demana'm allò que vullgues
que t'ho brindaré com mereixes.

Exageradament.

Comentaris

  • jOaneTa | 10-08-2010 | Valoració: 10

    i és que l'amor és així... exagerat.
    m'ha agradat.
    un petó mallorquí.

    jOaneTa