Un sopar entre poetes

Un relat de: Cincdos

Uns intants per preparar la funció, unes raons que m'impulsen a currar-m'ho, només cal una princesa i tan sols una mica de compleixitat. Hola, com va? avui saps que queda'm, si a tres quarts de vuit ni cinc minuts més ni menys, ens costa decidir, ens veim a ca seva. Arriba el moment, perduda, baixa i puja molt breument potser serà cupa dels tacons. ho aconsegueix i es cotxe comença a rodar sense aturar. La sort, lluís sitjar i el bosc verd, semblant al de les fades però versió mallorquina, com cal.
"els amors poden durar una eternitat, convençuda a resistir, a mossegades si l'exaltes a petons si ho confirmes, supós que mai tendrem tant de temps per comprovar-ho."
Entre tema i tema, paraules amollades. Pensament? Tan sols dues cartes... si les claves et faig un monument, massa complexe, mateixos ideals, tir és dau surt un cinc "amistat i felicitats".



Comentaris

  • No està malament...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 02-02-2009 | Valoració: 8

    Aquest article no està malament, però no n'he acabat de veure el sentit... No l'he entès. He dubtat entre el 7 i el 8 com a nota. Crec que hauria valgut la pena fer-lo més llarg i explicar millor el contingut.

    Malgrat tot, el text és simpàtic, ja ho crec, i té virtuts per desenvolupar... T'animo a que et perfeccionis.

    Salut, cincdos!!

l´Autor

Foto de perfil de Cincdos

Cincdos

93 Relats

192 Comentaris

89730 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
26/01/1990 Mallorca.
Barcelona - Girona - Madrid - Son Sardina.

Perquè el temps ho deixa tot en el seu lloc. Perquè els somriures sobrevisquin en un món de raons i il·lusions. Per poder així tastar mil "potsers", mil acudits i un sol món que em de triar i rebutjar com el cost d'oportunitat, com els dies comptats, com cada situació en cada precís instant.

Parlar, callar.
Recordar, desitjar.
Estimar, oblidar.
Atzucac, xiuxiuejar.

Si parles i ningú s'immuta és com si no haguessis dit res.
(Risto mejide)

Si quelcom;
David Pol Guiscafré
Cincdos52 (Twitter)
davidpol52@hotmail.com
http://cincdos.blogspot.com.es/

Jo escric, tu interpretes.