Poesia no érem tu i jo

Un relat de: Cincdos
Enyor els 14 quan ens fèiem els dormits a les set del matí esperant que mu mare s'anés a fer feina per així noltros seguir jugant.

Enyor l'aniversari dels 15, el meu llit, el meu millor amic, sa meva veïnada i una argentina fent-les creure que elles eren ses princeses i noltros els prínceps.

Enyor la sensació d'aquell 29 de desembre del 2006 quan et vaig conèixer, les bregues de mu mare per xerrar fins les tantes i del meu professor per perdrem a la muntanya de Binifaldó.

Enyor l'estiu del 2007 la teva rialla, el teu color, la teva veu, el meu viatge a Menorca amb l'arribada del primer t'estimo i les nostres primeres aventures per Barcelona, el primer dia, els nirvis, el dinar a mitges, els emprovadors tacats, la primera discussió i l'acomiadament per una vida millor.

Enyor el 28 de desembre del 2007 amb la meva pianista preferida, la meva mussa, el mil escrits, Calella, el nostre hotel i el meu primer orgasme, com oblidar-me dels meus primers problemes amb el preservatiu i de la sensació de sentir-me fortament estimat.

Enyor L'onze de setembre del 2008 la màgia d'aquell petó, dels teus llavis, del meu retorn després de tant de temps sense sentir res, aquella sensació de tornada, aquella nina boja i sincera que forma part avui en dia dels meus dies.

Enyor el 2009 un any passatger on regnaven musses amb sintonia de comiat del meu adéu inevitable de sa meva illa amb destí Barcelona.

Enyor el 2010 el meu trio amorós a Barcelona, una massa jove, una que partia al seu poble quan jo gaudia del temps lliure i ella que em desitjava quan només els dos podíem.

Enyor el 2011 el primer petó a sa universitat de Girona, les primeres nits a la habitació de la meva veïnada i aquella nit on vàrem acabar amb dues nines de més en un llit que mai serà nostro.

Per molt que enyori tot això i més, “Poesia no érem tu i jo”

Comentaris

  • Recordar[Ofensiu]
    Marteta | 28-02-2014 | Valoració: 10

    Tota una retrospecció amb dates i moments, amb evolució i nostàlgia.

    M'ha cridat l'atenció que empressis termes com ''mu mare'' o ''xerrar'', després he vist en la teva biografia'' Mallorca'' i ho he entès tot!

    Marta

  • Recorda...[Ofensiu]
    natasha | 22-05-2013

    I mira endavant i totes les aventures qe estan per venir i qe algun dia es podran afegur a aqets Enyoro...
    M'agrada per la senzillesa qe desprèn i pel fet qe, tot i així, diria qe només tu i les persones enyorades entenen el veritable sentit del text.
    Salutacions des de vora l'onyar!

l´Autor

Foto de perfil de Cincdos

Cincdos

93 Relats

192 Comentaris

89243 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
26/01/1990 Mallorca.
Barcelona - Girona - Madrid - Son Sardina.

Perquè el temps ho deixa tot en el seu lloc. Perquè els somriures sobrevisquin en un món de raons i il·lusions. Per poder així tastar mil "potsers", mil acudits i un sol món que em de triar i rebutjar com el cost d'oportunitat, com els dies comptats, com cada situació en cada precís instant.

Parlar, callar.
Recordar, desitjar.
Estimar, oblidar.
Atzucac, xiuxiuejar.

Si parles i ningú s'immuta és com si no haguessis dit res.
(Risto mejide)

Si quelcom;
David Pol Guiscafré
Cincdos52 (Twitter)
davidpol52@hotmail.com
http://cincdos.blogspot.com.es/

Jo escric, tu interpretes.