Un somni

Un relat de: TITÀNIA

Avui m'he llevat i tenia el meu espai, petit, ple de llum i acollidor. Tu eres al meu costat mirant-me i somrient, dient-me el que necessitava sentir. He anat a treballar, aquella feina que per fi ha compensat les dues carreres estudiades, els cursos complementaris fets a hores intempestives i les més de dotze empreses anteriors. Ara sóc on havia de ser després de tant de temps. No arribo tard, no he d'esperar, la gent és amable, ningú em dóna cap empenta, ni sento comentaris despectius, no em prenen el pèl i em sento respectada. No se'm cau res, tots els missatges i correus electrònics que escric tenen resposta, tinc persones al meu voltant, són importants, sóc important, no estic cansada, aconsegueixo respirar. Sona el despertador, la realitat em colpeja amb força i només vull tornar a dormir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82193 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!