Un dissabte qualsevol

Un relat de: Estel Perdut

Bon dia!! Si bon dia, et lleves un dissabte de bon matí, segur? Són les 12 del migdia i t'aixeques, quin descans poder dormir desprès de llevar-te cada dia a les 7 per anar a l'escola, val la pena esperar, penses.
Planning del dia: planning? Si..tens coses a fer noi!, primer de tot entres a la dutxa, i t'acabes de despertar, saludes a la família i mires els deures, perfecte no tens res pròxim, quin dia que t'espera.
Dines pendent de la televisió, mirant la sèrie que fan cada dissabte que saps que tota la família la mira només per tu, sempre poses l'excusa: és l'únic dia que puc mirar-la! i accepten.
Sona un telèfon, corres perquè és el teu:
- Si?
- Noi! On ets?fa mitja hora que t'esperem!!
- Ostres, no estava pendent de l'hora, ara baixo, ho sento.
Realment no sabies l'hora en què havíeu quedat, però sempre vas deixant excuses tu, sempre t'han de trucar.
Baixes corrent, el pare no t'ha volgut baixar. Sents el campanar que sona, les 3 de la tarda, teniu encara una horeta per acabar de preparar l'activitat..stress!!!!!!
Bé tot arreglat, mires el rellotge? Les 4:15, perfecte, comencen a arribar els nens: els més petits corrent amb els pares darrere seu cridant: no corris que cauràs! Pum, nen a terra, corres cap a ell,l'aixeques i el saludes, ni se'n recorda que ha caigut, desprès arriben els grans, caminant arrossegant els peus, i fent ganyotes quan els hi plantes dos petons a les galtes i els hi dius: GUAPO! Darrere van el grupet de noies, totes amb els secretets de nois, les coses no canvien, penses.
Quan sembla que ja no vindrà ningú més, comencen les activitats de la tarda, cada monitor amb el seu grup.
Mentre van passant les 3 hores d'esplai veus el fruit dels teus esforços, i t'alegres que els nens s'ho passin bé, i no només ho fan ells, els monitors també.
Arribes a casa cansat, són les 10:30 de la nit, avui ha acabat tard la reunió, molta estona i poca xerrameca.
T'estires al llit i reflexiones sobre el dia, ha estat bé, gaire cosa no has fet, però ha valgut la pena, apa a sopar i a dormir d'hora que demà ja tens el dia complet!
Bona nit!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Estel Perdut

Estel Perdut

6 Relats

2 Comentaris

5710 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia: