Un cos per a ser estimulat

Un relat de: sensualia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Se m'oferia allà, nua damunt el llit, disposada a servir de banc de proves per a posar en pràctica el que ens havia explicat el dia abans la venedora de tapersex. La Carla havia comprat un bon munt de productes dels anomenats eròtics, i jo li havia ajudat fent-hi la meva aportació. A la tauleta, doncs, un bon mostrari d'estris de tota mena, i ella estirada al llit, immòbil com si res de tot allò l'immutés.
El seu era un desig ben particular. Volia que deixés de mirar-la, almenys aquell vespre, com la Carla amb qui compartíem tantes coses, maneres de pensar i de veure el món, passejades i sopars, nits tranquil·les o esbojarrades, i sobretot moments de passió i de sexe. Havia d'imaginar-la només com un cos passiu, amb el repte de despertar-lo i fer-lo vibrar fins allà on fos possible. Per a mi no era fàcil, però tampoc ho devia ser per a ella que havia necessitat la seva estona de concentració abans d'exposar-se davant meu, freda i impassible, disposada a rebre qualsevol mena d'estímul però amb la voluntat expressa de no posar-hi res de la seva part.

Ben mirat, i ja no parlo de la Carla, el cos de la dona era bell: unes corbes perfectament dissenyades per a ser recorregudes a una lentitud de vertigen; una textura suau que acarona els dits que la palpen; una olor femeninament embriagadora capaç de transportar-me fins a un món insòlit de sensacions; una infinitud de punts erògens, cadascun amb les seves febleses que calia descobrir... Flocades de cabells s'estenien anàrquiques entorn del cap, com si eixissin d'un recipient abocat damunt els llençols. La mirada perduda buscant un horitzó impossible i uns llavis carnosos, closos i inexpressius, a l'espera que algú els donés vida. Els pits es mantenien tesos en un difícil equilibri, coronats per la flongesa d'uns mugrons adormits. Les cames lleugerament obertes oferien el panorama rosat del seu sexe, presidit per un minúscul promontori encara per desencofrar. La figura sinuosa s'allargava fins als dits d'uns peus que no semblaven fets per a caminar, sinó per a ser engolits amb fruïció...

La còrpora d'una bella dorment que calia despertar en silenci, sense la intervenció del meu cos. Primer van ser els dits que lliscaven àgils procurant sentir només el tacte del borrissol allà on n'hi havia, i tot seguit una ploma d'au buscava el pessigolleig d'una pell que semblava resistir-s'hi. Una lleu i imperceptible inspiració delatava una primera resposta en resseguir les aurèoles dels pits, aparentment més fosques del que era habitual, seguida d'un lleuger estremiment en tocar la zona del pubis.

Sense deixar de recórrer aquell cos de punta a punta, a un ritme cadenciós i romancejant pels racons més sensibles, vaig agafar un petit vibrador metàl·lic per seguir el joc a dues mans. M'entretenia dibuixant cercles inacabables entorn de les sines, alhora que notava com es tensava la pell de les aurèoles i emergien lentament els mugrons. Talment un druida combinant bàlsams i conjurs, movia les mans damunt d'aquell pell que començava a eriçar-se, alternant la carícia suau de la ploma amb el fimbreig persistent del vibrador.

Un petita sotragada la va commoure quan amb la punta del metall vibrant vaig deixar al descobert el granet enrogit del seu clítoris. Vaig haver d'aturar el moviment instintiu de les seves mans que havien corregut a protegir aquell punt extremadament delicat. Amb unes tires de robes les hi vaig lligar a la capçalera del llit per evitar noves transgressions del pacte establert. Res no havia de pertorbar el ritual de desvetllament d'aquell cos, que ja començava a donar els primers resultats.

Amb el mateix vibrador vaig obrir-me pas entre els llavis vaginals per descobrir els inicis humitejants d'excitació. El metall vibrador entrava fàcilment en trobar el camí ja suficientment lubricat, i amb la mateixa lentitud el vaig retirar per dipositar-lo ara sobre els seus llavis tot esperant que per ell mateix s'anés escolant dins cavitat bucal. Aquell sabor no li era desconegut i prou plaent com per perseguir-lo amb la llengua que continuava cercant el seu rastre fins i tot després d'haver-lo retirat per emprendre el camí de tornada al seu sexe. Aquí s'enfondí ràpidament i vaig anar incrementant la potència del vibrador, mentre seguia un ritme penetrant que compaginava amb petites oscil·lacions com si pretengués dilatar aquella cavitat que ja emanava fluids incessants.

El vaig retirar de cop, i vaig poder notar un sospir d'alleujament. Però la treva va ser molt curta, perquè tot seguit, desconnectat el vibrador, vaig encarar-lo al seu anus per introduir-l'hi amb delicadesa. Va tensar tot el cos estrenyent les natges, cosa que dificultava la penetració, però ara el pubis li quedava més alçat i vaig sorprendre-la furgant amb un consolador que la penetrà sense més contemplacions. El cos començava a convulsionar-se, i a cada moviment s'enfondia encara més un o altre objecte. Va intentar forcejar amb les mans per desfer-se les lligadures, però només va caldre un gest amb el dit per recordar-li que el seu esforç era inútil, i que jo no feia més que satisfer el seu desig. Per si de cas, vaig creuar les meves cames sobre les seves per acabar d'immobilitzar-la, tot completant la doble penetració de què era objecte.

La seva mirada era de desig, però també de ràbia, de desesperació o de clemència. I no pas perquè li produís cap mena de dolor, sinó per la sensació d'impotència i de pèrdua de control de la situació. Tal com havia desitjat des del principi, tota ella era un simple cos estimulat, del qual n'estava perdent el control. Dels moviments i de les sensacions.

Vaig accionar el dispositiu vibrador que tenia clavat al darrere, somovent-la de nou, alhora que la follava amb el consolador amb un moviment cada cop més enèrgic. Els sospirs ràpidament van derivar en gemecs i petits crits tan inconnexes com incoherents, alternant les súpliques perquè parés amb les exclamacions d'assentiment i les imploracions d'incrementar el ritme si m'era possible. Havia d'aguantar les seves envestides, en un intent desesperat per recuperar la mobilitat de les cames i protegir-se dels embats d'aquells objectes que l'estaven violant.

Vaig deixar-la respirar un moment, el just com per a agafar un altre consolador amb estimulador incorporat. D'una bursada vaig treure el fal·lus que taponava el seu sexe per substituir-lo pel nou, una mica més gruixut. Aquest va entrar amb més dificultat arrencant-li aquesta vegada un crit, probablement de dolor, que vaig ofegar omplint-li la boca amb el que acabava de treure amarat del seu sexe que havia esdevingut una font xorrejant.

Un tremolor incontenible, amb sotragades intermitents, va culminar en uns estremiments d'inusitada violència, que em van provocar un moment d'esglai tement haver-me excedit. Només uns segons, els justos per percebre en els seus ulls una mirada encesa de plaer i de satisfacció. Em vaig deixar caure damunt seu fonent-nos en una besada llarguíssima.

Autor: Joan de http://sensualia.wordpress.com/

Comentaris

  • Així és com han de ser els relats eròtics[Ofensiu]
    litos | 30-09-2008 | Valoració: 9

    M'ha agradat la teva manera de descriure aquesta situació. De manera sensual i detallada. Ets un bon model en aquest àmbit.