Un any més

Un relat de: TITÀNIA

Quan era petita i també adolescent esperava amb il.lusió el dia del meu aniversari; per repartir caramels, menjar pastís, anar a prendre quelcom amb les amigues i parlar de com seria el futur, rebre regals... En canvi ara, el dia que fas anys no l'esperes, apareix, i sovint implica una reflexió sobre tot allò que volies i no has aconseguit, assumir que la teva vida no s'assembla gens a com l'havies imaginat prenent aquelles copes amb les amigues anys enrere. La il.lusió, els regals i les fantasies queden lluny. I veus que com més gran et fas més perduda estàs, tot allò en el que creies s'ha distorsionat i les ganes de lluitar han disminuït.

Aquest darrer any de la meva vida, tot i haver viscut algunes sorpreses, com la creació d'aquest bloc i els meus escrits, també ha estat un any de decepcions: laborals, sentimentals i d'amistats. Per un moment volia passar de llarg aquest nou número que ha vingut, però finalment no he deixat que la decepció em vencés i he improvisat unes copes amb uns pocs (que al final han estat més), però escollits. Per primer cop en molt de temps, no m'ha importat ni el lloc, ni anar a ballar després (serà que em faig gran...), tot i trobar a faltar inevitablement a algú, he gaudit de les persones que han volgut compartir amb mi aquest moment.

Potser la vida és un conjunt de petits moments que podem convertir en grans moments.

Comentaris

  • estic[Ofensiu]
    ANEROL | 22-02-2008

    amb tu en l'última frase. felicitats, troba en tu la il·lusió de viure, de lluitar i de créixer. No t'ho dic perquè sí, estic és o menys en circunstàcies semblants a les teves. Una abraçada

  • Felicitats!!![Ofensiu]
    Dida | 22-02-2008

    Has de valorar-te més a tu mateixa i creure que les coses succeeixen per alguna rao, a vegdaes ens agradara mes i altres menys pero crec que ets una persona fantastica per el poc que he pogut anar descobrint de tu per aquí.
    La última frase m'ha encantat i desde aquí i segurament amb retard et felicito perque per a mi tambè ets important ja que em fas passar grans estones amb els teus relats.
    Segueix endavant i lluita per ser feliç.
    Un peto!!

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82410 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!