Un altre cop

Un relat de: aNneta28

Ja sóc aquí. Un altre cop. Parlant am ningú. Escribint per poder dir el que penso. Buscant una manera de desfogar-me. Un altre cop.

Escribint les coses que no m'atreveixo a dir en veu alta. Aquelles coses que només m'atreveixo a pensar i a escriure. Aquelles coses que només sabran els altres visitants d'aquesta web. Expressant-me de l'única manera que sóc capaç de fer-ho. Un altre cop.

Treient tota la merda que duc a dins. Buidant-me de l'angoixa per poder sortir aquesta nit com si res m'atormentés. Com si fós feliç. Com si realment fós la persona que tothom es pensa que sóc. Esperant que algú llegeixi els meus relats i m'entengui. Un altre cop.

Un altre cop. No és el primer. Tampoc és l'últim. És, simplement, un altre cop. Un dels tants. Aquest és només un relat més dels molts altres que m'ajuden a sentir-me millor. A sentir que puc treure la meva ronya per algun lloc. Encara que només sigui a través d'un ordinador.

Comentaris

  • no saps com t'arribe a entendrer..[Ofensiu]
    Fada vermella | 13-12-2006 | Valoració: 10

    ma tocat molt alló de: "com si fos feliç, com si fos realment la persona ke tothom es pensa.."
    no saps com t'entenc.. tots els dies igual..
    Que tinguem que semblar contentes x obligacio? xke ho fem? no se, pro no puc deixar de aparentar ser feliç x tapar alló que verdaderament sento..

    un bés!