Tu

Un relat de: CarleTa

Pensant,
Pensant molt.
T'estimo,
T'estimo molt.

Penso,
Penso molt.
Però tot el què penso,
Es amb tu.
El què fas, i el què estàs pensant tu.

Tot,
Tot el que faig,
Ho faig per tu.
Simplement,
Ho ets tot per a mi.

Tot el què veus,
Tot el què sents,
Tot es per tu.

Tot el que jo sento,
Tot, tot això,
Es amor per tu.
T'estimo,
T'estimo a tu,
I només a tu.

Comentaris

  • Ès bó,,,[Ofensiu]
    AVERROIS | 04-01-2006 | Valoració: 8

    ,,,expressar el que un sent. A dins de cada paraula hi ha un sentiment que al omplir una fulla en blanc queda reflectit. No tothom pot escriure les seves vivencies, les seves emocions. Bewnvinguda a relats i deixa que la teva imaginació surti lliurament, la forma ja l'aniràs modelant amb els temps. Una abraçada.

  • No sé noia... [Ofensiu]
    Reguitzellera | 04-01-2006

    Aquests sentiments són macos i preciosos, però a diferència de molts dels poemes que llegeixo, no em sento identificada, no em fico en el poema i no sento el que em vols transmetre. L'amor és molt maco, i et donc l'enhorabona si has trobat algú a qui estimar, però sols et dic això, que no sento el que em vols transmetre... Segueix endavant i no t'enfonsis!!

  • No sóc cap experta.....[Ofensiu]
    angie | 04-01-2006

    però porto molt temps llegint i escrivint poesia, així com altres géneres i em sumo al comentari anterior, no sense encoratjar-te a agafar l'essència d'aquest poema i fer-la ballar amb els recursos literaris que de segur coneixes, per fer arribar al lector aquests sentiments que ara es llegeixen una mica a cops i sense gaire "poesia".

    Per experiència et diré que tots els relataires ajuden molt a formar als que com tu, busquen en les lletres el seu vial de comunicació amb el món.

    Una abraçada d'una companya

    angie

  • filladelvent | 04-01-2006

    ho saps oi? no té res d'original, ni d'innovador, poc poètic de tant sentit... saps quans poemes hi ha penjats a aquesta pàgina que utilitzen exactament les mateixes paraules que les teves? ... me n'alegro si parles sincerament, i també de que escriguis... però deixa'm fer-te una recomanació: llegeix foça i intenta aprendre dels grans; no et deixis influïr per tots aquests poemes d'amor que reben tants elogis, sinó que deixis guiar-te per molts altres sentiments i emcions que tenim els humans a part de les ganes de compartir la nostra vida amb algú.

    Ànims i inspiració; si tens ganes d'avançar, segur que milloraràs.

    Una abraçada,

    -Filladelvent-

l´Autor

CarleTa

5 Relats

8 Comentaris

4511 Lectures

Valoració de l'autor: 7.67