Trucada cancel·lada

Un relat de: Yuna

Tenia el teu número a la pantalla del mòbil, a punt per trucar, però al final m'he fet enrere, et vaig dir que no et molestaria i suposo també, que la por a una nova trucada sense resposta, m'ha fet desistir. Fa sis mesos era tot tan diferent, que encara avui, se'm fa difícil pensar que no podem ni parlar. No em sap greu haver renunciat llavors a tant, si així aconseguia una estona de tranquil·litat i felicitat per tots dos. A vegades penso que vaig fer poc, que per això estem així, però no tenia ni més temps ni més imaginació. Per sort, només ho penso a vegades, per què les coses bones poden més que totes aquestes i ja saps que oblido el dolent i miro endavant, al igual, que de res me'n penedeixo ni res canviaria, si pugesa tornar a estar una estona amb tu. Guardo cada cosa al mateix lloc, res he tocat per si tornes algun dia, veuràs que el temps no ha malmès el que hi havia fa sis mesos.
A la feina ja han tornat a parlar de les vacances i de nou em tocar fer el Juliol. M'angoixa pensar que faré, no hi haurà ni platja, ni sortides, ni passejades, ni aquelles hores al sol de la piscina, ni gelats a la fresca de la nit d'estiu, per que tristament, tu no hi seràs. Espero que l'experiència d'aquest mesos m'ajudi a suportar el que encara hem tocarà viure, i com no, sempre em quedaran els records, que quan menys m'ho esperi, em trauran un somriure amb barreja de nostàlgia.
Això és el que volia dir-te al trucar, però ara, ja està dit. Mai ho llegiràs però per mi, és com si estiguessis a l'altra banda del telèfon, escoltant les meves paraules, escoltant les meves il·lusions i pensant tots dos el que podrem fer, la pròxima vegada, que ens tornem a trobar.

Cuidat molt ...

@--,--

Comentaris

  • llunydetot[Ofensiu]
    LLuny de tot | 10-05-2006 | Valoració: 7

    molt maco!! M'ha encantat Yuna, escrius de conya! Mola perq saps explicar molt bé el que sents... genial :)

    Et seguiré llegint. Un petonet, i cuida't tu també ;)

  • molt malament eh !!!!!!![Ofensiu]
    jmgg | 21-04-2006

    Ahir el meu aniversari, i tu sense felicitar-me, molt malament eh !!!!!!!
    Represalies:
    Seguir comentan-te els teus relats, amb mes o menys constancia.

    Apasiau salut i força @__,__

    Angel Negre
    gegé

  • :-)), mil somriures recents tornats de vacances [Ofensiu]
    Angel Negre | 19-04-2006

    Fer somriure amb algú es molt fàcil, si el altre vol escoltar


    gegé

  • Un bit, o potser dos ![Ofensiu]
    Angel Negre | 19-04-2006

    potser si que hi ha algú que escolta les teves pregaries, quan penges el que sigui en aquest munt de tecnologia que ens envolta, qui sap on fa cap tot això, potser hi ha un "bit" d'aquest extraviats que fan que algú ho llegeixi i pensi collons que maco. (Si en sàpigues ho posaria amb lletra petita però com no en se dons cagada pastoret) com m'ha passat a un servidor de vostè etc etc ....

    bromes per desprès de sopar. Nena les vacances son sagrades, com que no pots fer un gelat a la fresca, si gelats no en falten i de fresca tampoc, visca les vacances amb "pedigree".

    Un petó i una abraçada riallera @--,--

    Josep Mª
    sense viuneta, pero volador

    gegé