Tres millor que dos

Un relat de: sensualia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

La Carla s'havia emmarranat que ara era el meu torn de jugar amb la provocació. Ella s'ho havia passat bé la setmana passada al Port Olímpic, provocant un milhomes que es devia pensar que havia fet la gran conquesta. A ella li va ser fàcil, és cert, però per a un home és molt diferent. Érem a la terrassa d'un restaurant on m'intentava convèncer que ho havia de provar. Segons ella era molt senzill: es tractava de provocar, sense manies i sobretot amb cara de desig, la primera noia que se'm posés al davant.
Mentre parlava, aprofitant que les tovalles queien generosament pels costats de la taula, movia el seu peu buscant el fregadís amb les cames, i després anava pujant fins a instal·lar-se'm a l'entrecuix. Jugava a fer-me pessigolles amb el peu, i de tant en tant pressionava sobre el meu sexe. Combinava el contacte físic, encara que fos de sota mà, amb els comentaris del que imaginava que podia fer jo si m'ho proposava. I això m'anava escalfant. D'entrada m'hi vaig negar, però aviat ens vam posar a fer córrer la imaginació: ella marxaria i potser es quedaria en algun lloc discret per observar-me; jo havia d'intentar provocar alguna noia que passés per allí i veure fins on podia arribar; si tot anava bé, podia ser que ens quedéssim jugant a la taula mateix, que anéssim a buscar un lloc més discret, o fins i tot que me l'endugués a casa. Això darrer no sé si li va fer tanta gràcia a la Carla. Però s'hi va avenir amb la condició que em trucaria unes hores més tard perquè li expliqués com havia anat, i, si ens venia bé, repetir la jugada amb ella.
Al final vaig acceptar, convençut que tot acabaria sense poder pescar ningú, potser amb més d'un retret o atzagaiada verbal d'alguna noia ofesa, i que al final aniríem la Carla i jo, a casa meva o a la seva. De tota manera, entre els tocaments que m'havia fet, la conversa més aviat picant i la incertesa del que podia passar em trobava un xic nerviós, i notava un principi d'erecció que em demanava marxa.
Aquesta vegada vaig pagar el compte amb anticipació per si sortia l'oportunitat de fer una escapada. Ja sol a la taula, vaig enretirar una mica la cadira per poder-me obrir un pèl de cames, amb una mà caiguda molt a prop del sexe com qui no vol la cosa, i amb l'altre provant gestos insinuants inicialment molt subtils, on intervenia també la llengua i en general tot el cos. Vaig procurar aguantar la mirada a més d'una noia, tal com m'havia dit la Carla, però res: algunes ni tan sol em veien, d'altres giraven la cara dissimuladament cap a un altre costat, i com a molt vaig aconseguir que una em somrigués, però no va fer el més mínim gest d'aturar-se.
Ja començava a desesperar, quan em vaig fixar que dues taules més enllà hi havia una noia sola que em mirava tota divertida. Devia haver descobert el meu joc i, naturalment se n'enreia. Vaig estar a punt d'aixecar-me una mica avergonyit, però fent el cor fort vaig optar per fer una darrera temptativa. Li vaig somriure i, ara més descaradament, li vaig fer un gest invitant-la a acostar-se. Ella no es va moure, però tampoc semblava una actitud de refús, de manera que hi vaig anar jo.
No m'esperava que fos tan fàcil. De seguida em va confessar que m'havia estat observant, que li havia fet gràcia la manera tan directa de cridar l'atenció, i que ho trobava divertit. No vaig dir-li res del nostre joc amb la Carla, evidentment, però amb tota naturalitat li vaig explicar que em venia de gust lligar-me algú, així, per la cara. Comptava que ella ho podia reprovar més o menys, però en tot cas estava convençut que se'n sentiria al marge. Però, sorprenentment per mi, es va aixecar per dir-me a cau d'orella "serviria jo per a completar el teu joc?", i es va asseure a la cadira del costat.
Al cap de poc, ja estàvem abraçats. Ella em morrejava amb una certa agressivitat mentre amb una mà m'amollava les cuixes, sense gosar anar més amunt on hauria trobat un membre eufòric que maldava per alliberar-se de la pressió de la roba. Jo li acariciava tot el cos, fent lliscar la mà des de l'espatlla fins a les cuixes, també sense passar-me tenint en compte on ens trobàvem. Per sobre de les seves espatlles vaig resseguir l'espai de l'entorn per si hi veia la Carla, però no era en lloc. A la noia se la notava realment engrescada, excitada. Excessivament per ser una prostituta, tal com em va passar pel cap, pensant que d'un moment a l'altre em posaria un preu per a continuar.
- Vols venir? - em va dir amb decisió, sabent que no m'hi negaria, encara que no m'aclarís on volia anar.
Un taxi ens va portar a l'adreça indicada, que tampoc era tan lluny d'on ens trobàvem, i en baixar ella va ser molt explícita a l'hora de reclamar que em tocava pagar a mi. De moment, el preu de l'aventura era irrisori. Un cop al pis, al seu pis, em va abraçar per dir-me consirosa que ella també tenia un desig: tapar-me els ulls. Ja tenia una bena gruixuda preparada, que em va col·locar un cop estirat damunt d'un llit.
Em trobava, a cegues, en una habitació amb una dona desconeguda, però no tenia por. La seguretat que palesava ella em donava tranquil·litat. Vaig notar el pes del seu cos damunt meu. La seva llengua va començar a recórrer a través del coll i les seves mans obrien pas descordant els botons de la camisa. No veia res, però podia sentir la suavitat dels seus dits i la humitat de la seva boca que resseguien tots els racons a mesura que m'alliberava de la roba. Les palpitacions se'm feien cada cop més perceptibles, em tremolaven les mans que palpaven a les fosques tot comprovant que també ella anava deixant al descobert la nuesa de la seva pell.
- Les mans quietes. - em va dir amb la mateixa autoritat que abans, alhora que me les col·locava estirades enrere per sobre del meu cap.
Es devia aixecar per acabar de treure'm la roba. Tota. El meu fal·lus, ja lliure del tot, apuntava enlaire delerós de capbussar-se en cavitats humides. Un silenci més excitant encara, i unes mans que iniciaven un massatge suau per tot el cos. Eren petits tocs, amb breus intervals per reaparèixer per un altre costat. Una llepadeta als mugrons em va provocar una esgarrifança de plaer, que ella va percebre de seguida tornant-hi després amb el rovell dels dits que lliscaven àgils i amb pessigadetes insinuants. Cada cop que ella s'apartava em provocava una tensió enormement excitant, al no saber quina part del cos rebria un nou estímul: un petó a la punta del gland em va arrencar un sospir; ara era un dels seus mugrons el que es passejaven pels meus llavis, i la meva llengua va acudir presta a fer-li homenatge, sense trencar, però, l'harmonia del moment; tot seguit, un massatge que arrencava des de la punta dels dits del peu per anar a morir just arran de testicles…
Amb la Carla havíem tingut moments de passió descontrolada que ens portava fins a límits insospitats. En canvi, aquesta vegada em sentia igualment excitat, em bullia la sang per dins, però el cos estava relaxat gaudint cada segon i cada mil·límetre de contacte de les nostres pells. "No diguis res, no et moguis" va insistir ella col·locant-se de genolls damunt del llit, a banda i banda del meu tors. Es tirava una mica endavant i m'arribava l'alenada intensa del seu sexe, i enrere topava amb el meu membre sense encertar a clavar-s'hi. Es va tirar una mica més amunt, de manera que aixecant el cap vaig poder assaborir per primer cop aquell sexe amarat d'excitació i de plaer. Ella mateixa em va agafar el cap amb les dues mans per sostenir-lo en posició d'acariciar amb la llengua des del clítoris a la cavitat més pregona. Quan, perdent el control, em desesperava xuclant els plecs d'aquella entrada brollant per extreure'n totes les essències, ella m'apartava amb un "tssst… tranquil". Em va agafar les mans per conduir-les als seus pits, que jo no gosava sinó temptejar amb la mateixa suavitat i delicadesa que em tractava ella.
Tot d'una va pressionar amb més força amorrant el meu cap al seu sexe, de manera que se'm feia difícil la respiració. Instintivament vaig apretar també els seus pits arrencant-li un sospir de plaer. I va ser llavors quan vaig notar un moviment sobtat al llit i la meva polla, que brandava desesperada, es va trobar engolida per un altre sexe que m'havia cavalcat just al darrere d'ella. No vaig tenir temps de reaccionar, i molt menys de pensar d'on havia sortit aquell nou sexe que feia explosionar totes les emocions contingudes. Les dues noies van posar-se a cavalcar-me enfollides, l'una abeurant-me dels seus fluids que ara corrien torrentosos i l'altra enfondint-se la meva polla amb una frisança incontenible. Tot el cos se'm va convulsar violentament, amb una descàrrega de foc que partia del meu interior per eixir per totes bandes. M'aferrava amb força al sexe i als pits de la noia que tenia al davant, mentre el meu arqueig feia perillar l'equilibri de la noia que tenia follant-me al darrere. Els gemecs es van convertir en crits de plaer i d'excitació en un èxtasi total, indescriptible, que afortunadament només va durar uns instants perquè hauria estat irresistible.
Les dues noies es van desplomar damunt meu. Vaig respirar profundament, intentant recuperar l'alè, alhora que sentia el seu panteixar igualment exhaust. Estàvem amarats de suor, i de vida.
Tan bon punt vaig anar per treure'm la bena del ulls, una veu ben familiar m'ho va aclarir tot:
- Et presento l'Agnès - Va dir la Carla, que tot seguit va esclatar a riure encomanant-lo tant a la seva amiga com a mi. - No és que desconfiés de les teves possibilitats, però, per si de cas, ella es va oferir a donar-te un cop de mà.

Autor: Joan de http://sensualia.wordpress.com/

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer