Tres dies abans de Sant Joan.

Un relat de: gaspar

Davant de mi era asseguda amb el seu vestit blau de tirantets mostrant despreocupació de les seues esplèndides cuixes.
La taula amb una botelleta d'aigua, un biberó, una bossa amb bolquers de paper, una llesqueta de pa............. de tot. A la seua vora un cotxet amb una xiqueta rosseta de carn, amb un somriure de felicitat quan sa mare la trau del cotxet i la seu - com una noieta- en el sillonet encatifat de la tauleta de la cafeteria de la cala. Li lleva el bolquer i la deixa tota nua de rosa amb els seus ulls immensos per veure -i veure'm- jo ric de goig al comprovar tanta bellesa.
La mare cada vegada que s'alça per donar-li el biberó, la llesqueta de pa o l'aigua em regala les formes ben fetes del seu cos, en concret, tota la part posterior de les cuixes fins la gropa protegida per les braguetes blau mar.
Al cel centenars de francillots riuen sorollosament en una cursa sense normes i sense fi. Tisores negres tallant el cel blau de juny de matí.
Despertem a la vida: la rosseta rosa, els francillots, jo i la jove mare. Quatre curses i una vida que no compartim.
O sí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de gaspar

gaspar

9 Relats

7 Comentaris

13178 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Passen els anys i no quallen tal com ens havíem ensenyat. Córrec per la vida buscant la mirada que no trobe. Córrec com sempre ho he fet sense moure'm del lloc on sempre he estat, enfront de la mar de la vida, en la soletat més cridanera que s'haja manifestat. Godot on ets?

http://www.treknature.com/members/gaspar/photos/

htpp://www.gasparnou.wordpress.com