Ella. Pauleta.1.

Un relat de: gaspar

Què puta era! Es va passar tota la vesprada tancada al quarto de bany: parpalls, celles, ulls ... meticulosament davant l'espill i amb tota la paciència del món, canviava d'aspecte la seua fisonomia facial. Semblava altra , de la què va es va tancar dures hores abans. Amb el barnús obert va eixir de manera fugaç a per no sé quin tipus de pinça ...l'espera va ser desconcertant ... ¡dues hores més! mentre, des de la saleta jo oïa com buidava amb un soroll estrident el remolí d'aigua calenta i sabonosa del bany.
Quatre hores en la cambra del bany em va regalar per escriure aquest tercer relat breu d'aquell nou de maig del 2005.
A l'eixir, ara amb el barnús rossa ben ajustat, el seu estilitzat cos em va recordar les paraules del dia anterior: " ma mare sempre em deia de petita que hauria de menjar més, que sols tenia cul i mamelles".
Ara al veure-la, ho puc certificar. Les seues mamelles plenes de vida es movien marcant de forma vigorosa un moviment desacompassat a les seues passes llargues. El barnús no enganyava. Al contemplar-la per darrere , dues anques, supose que humides, s'adherien al barnús donant-li una forma poderosament alta en les dues rodoneses també ben plenes de joventut. Esta dona és feliç de sentir-se atreta pels hòmens - vaig pensar.
Per fi, ja en la seua habitació, semblava que es vestiria i ens aniríem a sopar al restaurant que havia reservat . Abans d'això em va donar l'última sorpresa en sa casa. Es presentà a la saleta on l'esperava escrivint aquest tercer conte de la vesprada - ara ja nit- sols amb unes braguetes negres caladetes. Déu meu!... Què bonica! -vaig pensar. En aquell moment vaig tragar saliva i no vaig poder dir cap cosa ... sols, supose, la meua expressió posà de manifest l'exultant bellesa de pits, llavis, genolls ... talment una nina amb l'alé de la vida acabat de bufar per la divinitat.
La sorpresa realment me la va donar quan em preguntà si preferia sopar amb ella al restaurant amb les braguetes o sense. Déu meu -li vaig dir- amb les braguetes. Es girà de cul i se n'entrà a l'habitació.
Vam arribar al restaurant a les onze de la nit. El metre ens lliurà la carta mentre posava la seua mirada en l'escot obert fins al melic de Pauleta, que era asseguda enfront de mi . Darrere nostra vam deixar un flux de mirades indissimulades al cos ferm i fresc de la meua acompanyant. Era un goig tenir-la enfront, amb el seu somriure també engrescador. Els seus ulls sols per a mi, jo no perdia de vista -mentre em parlava- la seua boca amb els llavis que sabia que no provaria ... el tracte era el tracte ... sols havia d'acompanyar-la.
Traure-la de casa em va proposar el dia anterior, amb un preu prefixat . Si tot va bé -em va dir- repetirem altres vegades , com a mínim dues vegades per setmana. Jo vaig acceptar, el tracte era molt afavoridor en tots els aspectes. Em convertiria en el seu acompanyant , el seu mascle per al ulls dels altres ... sempre que fera el meu paper -em va recordar.
A les postres , després de beure'ns una botella de cava mentre sopàvem a base de peix marinat a la cassola, s'alçà i es dirigí al bany havent-me advertit que tardaria uns trenta minuts . Que no em desesperara -m'avisà.
Mai no he sabut què va passar en eixos trenta minuts, però uns lleugers morats al coll, els cabells desendolats ... els ulls li havien canviat l'expressió: brillaven amb intensitat.
No vos explicaré que la meua tensió no podia dissimular el contrast amb la seua cara de relaxació i felicitat alhora. La meua professionalitat va estar recompensada amb un seguit de sopars en diferents restaurants de la ciutat.




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de gaspar

gaspar

9 Relats

7 Comentaris

13177 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Passen els anys i no quallen tal com ens havíem ensenyat. Córrec per la vida buscant la mirada que no trobe. Córrec com sempre ho he fet sense moure'm del lloc on sempre he estat, enfront de la mar de la vida, en la soletat més cridanera que s'haja manifestat. Godot on ets?

http://www.treknature.com/members/gaspar/photos/

htpp://www.gasparnou.wordpress.com