Torno a existir

Un relat de: ORIOL
Torno a existir
quan no he deixat de fer-ho
Torno a plorar
quan només sé voler-ho

Torno a sentir
des que tu vas venir
Torno a somiar
quan escric el mot enamorar

Torno a escriure per reviure
i fer el meu camí
des de principi a fi,
amb tu o només amb mi.

Torno quan ja sé que he tornat
Et segueixo perquè és necessitat,
no seré el d'abans ni sé com sóc ara
només torno amb més mots i havent estimat.

Comentaris

  • Amor per l'escriptura[Ofensiu]

    Et refereixes a l'escriptura?, o a un amor...Crec que ambdues a l'hora: amor a l'escriptura. Et comprenc i t'entenc, perquè jo com tu estic fent la mateixa travessia, encara que per diferents viaranys. M'agrada com ho exposés: de manera sencilla, pero profunda pel missatge que transmet....Nil.

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

48821 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com