Tornar a veure el sol

Un relat de: TITÀNIA

Fa tres anys que la seva vida va canviar, va veure desaparèixer el seu futur en un obrir i tancar d'ulls, i va saber que res del que esperava es compliria. Ell va marxar sense explicacions, sense miraments, de la manera més cruel i egoista. Les persones del seu voltant van anar marxant després d'ell, molt poques es van quedar per ajudar-la i altres només servien per fer-la sentir encara pitjor. Va perdre la perspectiva de la vida, les il.lusions, el somriure i l'esperança. Va caure en un pou de foscor i soledat, del qual en vol sortir, i tornar a veure el sol, els colors, les persones i recuperar la confiança en la vida. Potser no serà una sortida fàcil, ni amb gaires mans que l'ajudin si rellisca o es fa mal, però, vol intentar-ho i no rendir-se.

Comentaris

  • Clar de lluna | 08-05-2008

    ... ànims, acabo de llegir tres relats teus i és en aquest que hi veig un xic d'esperança i ganes de viure que et comento per dir-te que en aquesta vida no hi ha mal que per bé no vingui, que en ella sempre deixem gent enrere i en coneixem de nova pel camí. Intenta veure el sol cada dia i gaudir de tot, doncs encara que no t'ho sembli, hi som quatre dies comptats! Intenta veure la part positiva de les coses, no t'aferris mai amb "lo" negatiu, doncs les coses dolentes la única cosa que fan és remoure la merda! Absorbeix tot el que puguis, canalitza-ho i no perdis el somriure! No deixis que la vida et faci víctima, encara et queda molt camí per recórrer i molta gent per conèixer, lluita!

    Ala rotllo! Només volia animar-te una miqueta!

    Una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82364 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!