Tornar a néixer

Un relat de: Kina

Problemes.
Hi ha problemes amb els que te'n vas a dormir.. i quan t'aixeques, continuen allà. Ara bé.. són aquells problemes que t'agafen per sorpresa, una tarda qualsevol, els que et deixen glaçada.
Un bon dia descobreixes, que aquella persona que tant ha arribat a prometre't la lluna, s'enfonsa com una pedra que és llençada al mar. Passan hores, dies, setmanes, mesos.. fins que amb l'arribada d'una nova sortida del sol ho veus tot d'un altre color.
Veus la gespa més verda que aquells ulls que recordes amb llunyania, el sol mes brillant que ahir i el teu cor més ple que mai.
Ooh.. els seus ulls! Sents que els minuts passen i tu estas hipnotizada per aquesta verdor clara i sincera.
Per això sents que ell, ell és la persona que estimas. Tot i els dies que ho veus tot negra, que estas trencada per dintre i no veus ni un raig d'alegria.. de sort.. saps que ell estara al teu costat passi el que passi.

Llavors, t'acostes suament i li dius a cau d'orella..

N o et pensis que et deixarè marxar..

I que algun dia em podre cansar dels teus petons

N 'hi per un sol moment em deixis anar la mà

U n t'estimo es el que necesito per seguir avançant.

Amor.
El amor acostuma a ser l'arrel de tots els problemes. Tot gira al seu voltant com un malefici que va trencar per la meïtat dos cors i ara s'han de trobar.. per terra i mar.. per foc i aire.. no pararé fins que et trobi, no pararé mai de buscar-te.

Comentaris

  • Bastant bo... Felicitats.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 19-12-2008 | Valoració: 8

    És un bon article, i, tot i que no la millor nota, li poso una bona nota.

    M'ha cridat l'atenció, per exemple, el que menciones el fet que, a vegades, agafes la ma amb molta desesperació d'algú a qui necessites, i li dius: "Carinyo, no em deixis!!". Clar que, no pocs cops, això ho vas dir en el passat remot, i no ho repetiries en el present amb la mateixa persona... Ai, l'amore, l'amore...

    Felicitats per l'article, i salutacions!!

  • Viure i continuar[Ofensiu]
    Unaquimera | 19-10-2008

    Hola, Kina, ja torno a ser aquí i avui he triat aquest relat que no tenia encara cap comentari.

    Sembla sincer, escrit amb naturalitat, conscient de la realitat i els problemes que aquesta comporta en el dia a dia, però també perfumat d'esperança.

    La primera part ve expressada amb frases com aquesta: "Tot i els dies que ho veus tot negra, que estas trencada per dintre i no veus ni un raig d'alegria.. " mentre que la confiança en una mateixa i l'expectació en les possibilitats de felicitat queden patent en altres: "saps que ell estara al teu costat passi el que passi" o "no pararé fins que et trobi, no pararé mai de buscar-te."
    Constància i superació: has trobat bones eines per continuar tirant!

    M'ha atret especialment la sensibilitat que manifestes envers els matissos en expressions com "ls minuts passen i tu estas hipnotizada per aquesta verdor clara i sincera."
    Per tant, m'atreveixo a oferir-te un text molt curtet Desitjos des de l'obscuritat que crec que entendràs perfectament. Ja em diràs si t'agrada...

    Ara t'envio una abraçada daurada de tardor,
    Unaquimera

l´Autor

Kina

6 Relats

21 Comentaris

6980 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Només una frase: Energia per viure.