Titlla'm de mal poeta

Un relat de: aleixvb

Titlla'm de mal “poeta”
si això et fa sentir millor.
Però avui escric per mi,
de moment, no ho faig per tu.

Titlla'm de mal “poeta”
si no faig res més que
escriure per no oblidar.
Alguns no volen recordar.

Titlla'm de mal “poeta”
si no utilitzo paraules difícils
doncs, la vida ja ho és prou
i la intento fer més simple.

Titlla'm de mal “poeta”
si no llegeixo grans escriptors
estrangers, doncs només
domino aquesta meva llengua.

Titlla'm de mal “poeta”:
si no faig odes a la lluna i les estrelles
és perquè la ciutat m'ho impedeix i,
quan en tinc l'ocasió només les admiro.

Comentaris

  • Poeta, sense adjectius[Ofensiu]
    Matheu | 29-12-2010 | Valoració: 10

    Titllat de mal “poeta”
    si escriure no et fa sentir rés nou.
    Així penso i t'ho dic a tu,
    tot i escoltant el meu interior.

    Un bon poeta expressa el que sent, independentment del que puguin pensar els que el llegeixen. Almenys així ho penso.
    Ni jo ni ningú podem titllar els sentiments dels demés, si cas podem estar d'acord o no amb la seva visió, des de la complexitat i diferenciació de les idees individuals.
    Penso que tu ets poeta, i amb aixó ho dic tot...
    Salutacions