Temps d'Amistat

Un relat de: ORIOL

Tanco els ulls.No sé on sóc.Només el silenci i la quietud que m'envolta són reconfortants.Dins d'aquest ambient de placidesa i tranqui.litat, m'hi sento com en un núvol.No sé si és de dia o es de nit.Tant li fa.De sobte, en aquest ambient especial hi apreixes tu.No sé com defininir-te.Ni tant sols sé com ets.Però tampoc m'importa.Només sé que una llum blanca, una llum d'amor, em protegeix.Fa temps que penso que ets tu qui m'il·lumina.Tens una virtut especial.Sempre apareixes en forma de llum quan més ho necessito.Diuen que l'amor no s'explica si no es viu.Ara que el visc puc dir, només l'entendràs quan te'l facin viure.Ets tu qui potser sense voler-ho, potser desitjant-ho, no ho sé, me'l fa sentir aprop.No recordo cap altre moment haver-me sentit com ara.I no tan sols aixó, en el dibuix de la meva vida no hi havia reflectit mai els records i els sentiments que tu m'estàs fent viure.Són sentiments de complicitat, d'amor, d'amistat, és esperar-ho tot i alhora no esperar-ne res; és tan sols, desitjar amb totes les meves forçes, el poder seguir com fins ara.Potser no aconseguiràs entendre'm perquè potser no vius el mateix que jo estic vivint.Però el meu cor em diu, que si sóc capaç de mantenir-me al teu costat, si sé donar-te eixopluc sota la tempesta, si sé donar-te amor quan el desamor i la deconfiança t'invaeixin, no tan sols aconseguiràs entendre'm sinó que em correspondràs amb el que a mi m'agrada rebre.No és pas que no ho hagis estat fent ja fins ara(noooo passsss!) però diuen que l'amistat és quelcom que s'ha de transmetre dia a dia, moment a moment.Cal que renovem la nostra amistat i no tan sols renovar-la sinó fer-la més intensa i més palpable, cada vegada.Tan de bo les paraules d'avui, de demà i de sempre siguin signe de renovació de la nostra amistat.Però no oblidis mai que si la renovem, no és en va, sinó només és perquè tu, ara ja fa un quant temps, vas voler començar-la.Vas voler donar-me aquesta llum que m'il.lumina, aquesta llàgrima que m'emciona i aquesta mà que em protegeix.Moltíssimes gràcies!


Comentaris

  • Crec que escrius amb veritable passió...[Ofensiu]
    Grocdefoc | 06-09-2008 | Valoració: 7

    ... però en aquest relat descrius l'amistat com si fos el mateix sentiment de l'amor…; ben pensat, de vegades es pot confondre. Sí, crec que l'amistat és una variant de l'amor.
    A reveure !

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49162 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com