telenoticies

Un relat de: Carles Campomar
Bona nit a tots i a totes,
comencem aquest informatiu amb una molt bona notícia:
Fa un parell d’hores han confirmat que, a la fi, han trobat una vacuna contra el sida, ho ha fet un equip científic d’Anglaterra i, si tot va bé, estarà al mercat el mes vinent.
Continuem amb més noticies, ja és nota que fa un mes que tots els països que estaven en gerra van tornant poc a poc a la normalitat, totes les armes, tancs, avions… que abans servien per matar i bombardejar ciutadans i poblacions s’estan destruint, la pau a la que varen arribar les poblacions en conflicte es la causant de que tot s’estigui destruint.
La gent ja pot anar pel carrer tranqui-la, sense tenir por a ser tirotejada sense cap motiu.
Uns lladres que es dedicaven a robar cotxes en una gran ciutat dels Estats Units estan tornant tot el que havien robat als seus propietaris, i el que és més curiós es que ho fan havent netejat els cotxes.
Una nova notícia és que molt aviat la Unió Europea posarà en marxa la nova jornada laboral europea serà de 30 hores setmanals de feina, i els divendres, dissabtes i diumenges seran festius, així la gent podrà passar més temps amb la seva família.
Un comunicat d’última hora que ens acaba d’arribar diu que tots els maltractadors aniran a la presó sense ser jutjats, i no podran sortir sota cap context.
Seguint amb aquest telenotícies, s’ha trobat un remei contra el càncer, però no només de un tipus de càncer, sinó per tots els casos que s’han donat fins el dia d’avui, tothom que es vulgui informar ho podrà fer mitjançant un número de telèfon que ara sortirà en pantalla, i informar-los que aquest remei serà gratuït per tothom qui l’hagi de menester.
Així acabem aquest telenotícies, us esperem demà a la mateixa hora.
Quines bones notícies ens ha donat avui aquest canal nou de bones notícies.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Carles Campomar

Carles Campomar

33 Relats

11 Comentaris

22143 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Escriptor novel amb un llibre al mercat LA FINESTRA DE LA VIDA.

La meva web es:
www.carlescampomar.com

tambe totes les novetats a twitter:
http://twitter.com/carlescampomar


Preparant el nou llibre titulat:
El matei cel, La mateixa lluna