Sonet I (per recordar)

Un relat de: eqhes

Un sonet per demanar al amor
que em recordi el teu rostre nit i dia
que recordant-lo hem torna l'alegria,
que recordant-lo perdo tot temor.

Vull tenir-te per costum dins al cor
i sentir a la teva melodia
el ressò de la meva fantasia
forçant intensa llum en la foscor.

Un sonet per a tu que hem fas pensar
que morir ofegat per melangia
és no saber viure ni estimar.

Un sonet per recordar-te només
que si tu ho volguessis no viuria,
que sense tu al costat jo no sóc res.

Comentaris

  • Perdoni'm senyor![Ofensiu]
    OhCapità | 20-04-2005

  • Sí señor, Felicitats!!![Ofensiu]
    OhCapità | 20-04-2005 | Valoració: 9

    Últimament només faig que llegir relataires que fan servir el Sonet, mmm, a mi se'm fa difícil encabir en la seva estructura les paraules que em surten des del cor, mmm, per això em trec el barret davant vosaltres els "sonetistes".

    Felicitats, i endavant!!