Solucions tardanes

Un relat de: solarin

Cada cop més crec que no vaig bé. Em passo les nits desperta, donant voltes al llit i mirant el sostre. Em poso a pensar en totes les vegades que no he fet bé les coses, que no han estat poques, i m'enyoro. Enyoro aquelles converses interminables i aquelles tardes de passeig per carrers plens de gent. Enyoro petons i carícies, la blavor d'aquells ulls i la manera com deia "perfecte". Parlo de gent diferent, homes i dones, amics i amigues, parelles. Detalls d'aquestes persones que m'ajudaven a ser una mica més feliç i als que ara no puc accedir sinó és mitjançant la meva memòria i els meus records.
Tanta enyorança em farà parar boja. Ara se m'acudeixen tantes possibles solucions per problemes produïts mesos ençà… Problemes que m'han allunyat de persones que estimo o havia estimat, persones a qui tinc afecte. Aquestes solucions que arriben ara, amb retard, gràcies a la distància i l'objectivitat que dóna el temps, quan no s'hi pot fer res, se'm mengen per dins, em destrossen. Em fan adonar que estic viva i que el meu cor serveix per alguna cosa més que bombejar la sang per tot el cos.

Comentaris

  • que bonic, solarin...[Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 07-10-2006 | Valoració: 9

    m'encanta com mostres amb les paraules la teva lluita interior. L'exigència de fer millor les coses. La voluntat de recuperar les amistats, les vivències, el color d'uns ulls blaus...

    És preciós!, de debò. M'emociona llegir-te, tan sincera i valenta en la recerca aferrissada del teu camí d'amor en el món, el teu.

    Un petó molt dolç i gràcies per comentar-me

  • Les paraules,...[Ofensiu]
    Bonhomia | 15-08-2006

    ...a vegades expliquen coses tristes. Els fets, a vegades, són tristos. Però hi ha una llum, que no és Déu ni un ídol ni res semblant, que sempre hi és. Aquesta llum amaga vius tots els records, tots els bons moments i totes les angoixes, per si volem tornar. Com? Començant per nosaltres mateixos, comprenent que som sensibles i que per això se'ns ha endurit el cor i hem de fer que s'estovi. Igual que pots tornar per un camí de sorra, també pots tornar pel camí de la vida.