Sola

Un relat de: Vitfo
Títol: Sola
Em desperto i intento buscar l'interruptor del llum, però no el trobo. Agafo el mòbil que sempre deixo sota el coixí i engego la llanterna. Observo un dormitori estrany. Estic tota nua. Em poso la roba escampada per terra. Ahir a la nit vaig sortir amb l'Èrik, un noi danès que vaig conèixer per internet, i no recordo com he aterrat aquí. Exploro aquest pis; és molt gran i gairebé no té mobles. Totes les parets estan buides, així com l'interior de la nevera. En un racó de la cuina, obro la tapa d'un bagul congelador on hi ha diferents carmanyoles grans, plenes de restes de carn ensangonada, amb noms de noia escrits i n'hi ha una de buida, amb el meu nom. M'entren nàusees i corro a beure un got d'aigua. Vaig al lavabo i tafanejo els calaixos que són buits. Tot el pis. Si pogués recordar què va passar ahir al vespre? Tot plegat, l'intèrfon trenca el silenci de l'estança i una veu greu parla; entre moltes paraules que no entenc, diu el meu nom. Premo el botó i obro. Pugen per l'escala dos homes forts que no reconec, amb tatuatges als braços que carreguen un embalum ben gros. M'espanta la situació, sola, en un pis desconegut i amb un esgarrifós bagul congelador. Qui em manava quedar-m'hi ahir al vespre? Truquen al timbre de la porta. Ostres, què faig? Em sua tot el cos, no sé si és per la calor o per l'adrenalina. El so del timbre es repeteix. Mig plorosa, tapant-me la boca amb les mans intento mirar per l'espiera, però no es veu res. Em manca llum. Fitxant-me bé veig com els homes es miren i un d'ells busca alguna cosa. Continua insistint el timbre i mentre parlen, torno a sentir el meu nom. Em poso a resar bocaterrosa; la por enlaira la meva fe i demano a Déu que marxin. Sento el soroll d'unes claus intentant obrir el pany. Entro en un atac d'histèria descontrolat i tanco els ulls. De cop i volta unes mans em premen pels braços, i la veu de l'Èric m'intenta calmar. L'abraço i, en obrir els ulls em trobo abraçada a un coixí en el llit del dormitori de casa.

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

  • Bondia, vitfo.[Ofensiu]

    Hem detectat que en el fòrum tens un missatge, hem seguit la pista de qui te l'envia i veiem que fas comentaris a altres relataires, en resposta a comentaris seus. Entenem que això vol dir que reps els nostres avisos, i no en fas cas

    Ens sabria molt greu que el teu relat quedés exclòs del concurs per una formalitat.

    Esperem les teves dades al correu del concurs; concursos.arc@gmail.com
    amb les teves dades personals.

    De moment aquest relat i qualsevol que ens enviïs sense tenir aquestes dades quedaran fora de concurs.

    Esperem notícies teves.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

  • obsesió angoixant[Ofensiu]
    ELFONT | 16-02-2021 | Valoració: 8

    inicia una carrera contra-rellotge on la por va guanyant terreny fins el final, per deixar pas a la serenor.

  • Fidel Català | 13-02-2021

    Quina llàstima de relat, tenia bona pinta, però era un somni!

    No hi ha pitjor manera de tancar un relat que dir que tot era un somni. T'ho trobaràs a qualsevol curs de narrativa que vulguis fer, on et diran que mai s'aconsella tancar un relat dient que tot havia estat un somni. És un recurs pobre, sense imaginació. Vàlid si ho vols, però és enganyar al lector, ho sento.

    No et dic que tinguis sort al concurs, puix sembla que de moment no te l'han acceptat.

  • Acció![Ofensiu]
    Solsona Bot | 11-02-2021 | Valoració: 10

    Un relat narrat en primera persona on els verbs d'acció són els protagonistes des del primer moment fins al final. Un bon relat de novel.la negra que crea expectatives que es resolen al final. Felicitacions!

  • Angoixa[Ofensiu]
    Manelfoo | 09-02-2021 | Valoració: 10

    Expliques una història en què creix l'angoixa del lector al mateix temps que el patiment de la protagonista. Has aconseguit crear una atmosfera molt apropiada, que li dona molta verosimilitud. M'ha agradat força.

  • Benvingut al concurs[Ofensiu]

    Benvolgut relataire.

    Aquest és un missatge genèric a tots els nous relataires que participeu en el concurs.
    Per evitar duplicitats d'autors que no podem controlar, i per evitar possibles reclamacions que puguin presentar altres concursants, ens calen les vostres dades personals per seguir participant.
    Si es donés el cas de no rebre aquestes dades, que ja et vam demanar el mes passat, el vostre relat podria quedar desqualificat. De moment el deixem fora de concurs fins a rebre les dades:
    Nom
    DNI
    Adreça postal

    Esperem el vostre correu a concursos.arc@gmail.com


    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Vitfo

4 Relats

20 Comentaris

2146 Lectures

Valoració de l'autor: 8.90