La moneda de la sort

Un relat de: Vitfo
Tenia a la meva mà la moneda de la sort. Aquella que no cal mai malgastar-la. De vegades la temptació d'un gelat, feia patir la meva posessió. Però sempre, el voler guardar aquest amulet, feia reservar-me-la. Aquest cop feia molta calor i al passar davant una botiga de queviures va fer estrenya ben fort la butxaca per no utilitzar-la. Tot seguit em sona el mòbil, quin cap el meu. M'havia oblidat de la meva cita amb la Maria. Tant sols em mancaven vint minuts i a peu era imposible creuar mitja ciutat. Vaig pensar d'agafar un taxi, però la meva economia no m'ho permetia. Em quedaven dos euros en dues monedes i una era la de la sort. Quin dilema, Perdre l'amulet de la sort a canvi de la meva cita. Seria un senyal del destí. Que em devallaria la sort. Podia anul.lar la cita o jugar-me la sort a la cita. I així ho vaig fer. Vaig agafar l'autobús, on en prous feines hi cabíem. Vaig pujar i només entrar es tancaren les portes darrera meu.De moment tot anava bé. En la següent parada, el conductor va obrir la porta i una dona va baixar i pujaren dos nois de males maneres. Es tornaren a tancar les portes i continuava la meva sort. Doncs la moneda continuava en la meva posessió. Després de tres parades on el conductor no obria la porta, arrivava la meva parada. Vaig cridar al conductor: -La porta siusplau! Aquesta es va obrir i vaig poguer baixar. Ostres, al anar ple no vaig poguer arribar a pagar el bitllet al conductor. La meva moneda de la sort continuava a la meva butxaca. Quina sort! Vaig arribar on havia quedat amb la meva cita i després de presentar-nos, la vaig voler convidar a un gelat. Només m'arrivava per a un i li vaig oferir la meva sort, donant la moneda consagrada al gelater. Potser seria un senyal cap on hauria d'encaminar la meva sort.

Comentaris

  • Benvingut al concurs[Ofensiu]

    Benvolgut relataire.

    Aquest és un missatge genèric a tots els nous relataires que participeu en el concurs.
    Per evitar duplicitats d'autors que no podem controlar, i per evitar possibles reclamacions que puguin presentar altres concursants, ens calen les vostres dades personals per seguir participant.
    Si es donés el cas de no rebre aquestes dades, el vostre relat podria quedar desqualificat.

    Esperem el vostre correu a concursos.arc@gmail.com


    Comissió Concurs ARC de microrelats

  • la sort de l'amor[Ofensiu]
    ELFONT | 16-01-2021 | Valoració: 7

    Juga amb l'amor , la sort i els diners...son vasos comunicants ? potser si!
    Renunciar a la sort, perdent els diners, pero al final guanyo per sort els diners perduts destinats a l'amor,....

  • Renúncia[Ofensiu]
    Solsona Bot | 16-01-2021 | Valoració: 8

    Aquest relat ens parla de la renúncia. A què estem disposats a renunciar i per quines coses? Potser per amor? Felicitacions per un relat que ens fa pensar.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC

  • El viatge de la sort[Ofensiu]
    Manelfoo | 15-01-2021 | Valoració: 8

    En el fons és una aventura compartida entre el protagonista i la seva moneda. Plantejament original

Valoració mitja: 7.67

l´Autor

Vitfo

4 Relats

20 Comentaris

2158 Lectures

Valoració de l'autor: 8.90