Sóc

Un relat de: nanauet

Por, por de dormir, somiar el que em porta al desànim.
Por de caure i que ningú m'ajudi.
Por de no saber que he viscut tots aquests anys.
Por de llevar-me i no trobar estima.

Però perquè tanta por, jo no puc tenir por, jo no puc patir, jo sempre ric, jo sóc immune al sofriment, jo…
És clar jo sóc diferent, jo visc apartat.
Dels meus ulls no cauen llàgrimes, de la meva boca no surten paraules interessants o les meves mans no són útils, jo no soc així.
De la meva boca tant sols surten ximpleries, als meus ulls nomes cauen les parpelles de cansament i les meves mans nomes serveixen per gratar-me. És així com sóc.
Només jo sé com sóc, ningú em coneix, ningú em veu.
Jo sóc així…

Comentaris

  • Text mirall[Ofensiu]
    Maldestre | 21-03-2006

    Has escrit un text mirall: un relat on molta gent es pot veure reflexa. Està molt lograt.

    Sap greu sentir aquest reprimiment, sap greu perquè tu, a l'igual que tothom necessita algú que l'escolti i que li dongui suport. Amb el temps vas aguantant però un bon dia estas de mal humor amb tothom i no saps el per què i cada cop aquest sentiment va freqüentant-se. És una situació difícil, però decidir ser autosuficient és saber per adelantat que ho passaras malament. Nanauet, potser ara que ja deu haver passat un temps des de que el vas escriure deus haver canviat i deus veure tot això diferent. Espero que millor.

    Ànims noi, continua escribint força. Una abraçada:

    Maldestre

  • por de la por.....[Ofensiu]
    Nits de lluna | 17-03-2006 | Valoració: 9

    Avegades fa por enfrontar-se tot sol a la vida.....pero crec que nomes tu ets el que pot seguir caminant encara que tot no vagi pel millor cami....
    Ara estem en un bon moment i es genial poder compartir-ho....i mes sabent que quan tot aixo decaigui estarem al costat....no?
    El teu poema diu molt de tu, avegades tens por...si, pero ja saps que tens molt al costat que t'ajuden.....i aixo anima molt no creus?

    Espero seguir veien nous poemes dels teus que m'agraden molt.....
    Crec que al final tindras mes comentaris que tots els autors junts jeje
    Cuidat i fins sempre!!

  • Som com som, [Ofensiu]
    xeisha | 14-03-2006

    però de vegades som molt diferents al que crèiem de nosaltres mateixos. Però por, no cal. Veig el teu escrit com una crítica, amb força pessimisme al damunt... Pero m'agrada molt veure com canvies de to a cada paràgraf, arribant al final a una part més personal i molt més crítica. Ta molt wai :)

    Petons nanauet!