Sóc noia i m'agrada el futbol... i què?

Un relat de: plouifasol

Em dic Marta.

Sóc noia i...

...m'agrada el futbol

...reparar electrodomèstics

...i el món de l'electrònica

i hi ha gent què no enten que a les noies ens agradin coses que des de fa molts anys estan considerades 'coses d'homes'... i jo sóc victima d'una societat amb discriminació.

i dic jo...

no hi haurà homes que...

...els hi agradi cuinar?

...netejar la casa?

...i veure telenovel·les?

Què passa? No pot ser? O hem de seguir vivint en una societat discriminada?

Sóc dona i no vull que em discriminin perquè m'agrada fer aquestes coses...




Comentaris

  • Lilith | 06-03-2007 | Valoració: 10

    Ja s'hi acostumaran, no els hi quedarà cap més remei -sobreviure o morir- perquè cada vegada som més que trenquem motlles. Una abraçada.

    No tenia intenció de valorar-te però em sembla que la mitjana no et fa justícia.

  • coincidències[Ofensiu]
    atram | 06-03-2007

    em dic marta, sóc dissenyadora industrial (!), i cada dimarts... jugo a futbol en un equip femení!!! t'hi apuntes? res gaire professional, eh!
    no m'agrada el futbol vist a la tele, m'agrada practicar l'esport en equip... i la cerveseta de després!
    però... vols dir que és equiparable el plaer ociós dels homes en veure el futbol, que la obligació de netejar la casa o cuinar per moltes dones? Més aviat diria... hi ha homes que els hi agradi anar de compres i passar-se hores al saló de bellesa??? ha, ha, quans tòpics! ai, uix! a mi ni una cosa ni l'altra, tu!
    vaja, perdona per aquest coemntari tan poc literari, però m'ha fet gràcia! I mira, falten 3 dies pel dia internacional de la dona!!! doncs felicitats per ser-ho i sortir-te dels cànons!
    atram

  • que ja som al segle XXI! hi ha gent que no se n'ha enterat :p[Ofensiu]
    eRIc | 06-03-2007 | Valoració: 7

    Tens tota la raò. I si que hi ha homes que els agrada cuinar, jo en conec a molts, jeje. Tu passa del quet diguin, es que desgraciadament encara hi ha molta gent que no ha avançat. Ah, i visca el barça! :p salut

  • a mi també m'agrada el fútbol XD[Ofensiu]
    magma | 25-01-2007

    ola !!

    Tens tota la raó, jo quan encara era més petita que ara, jugava amb una amiga i els nois a fútbol a les classes de gimnàsia, com et podràs imaginar estavem força discriminades, i em hagut de sentir moltes vegades comentaris com "eres una marimacho", és molt trist que nens de 8 anys entenguin la societat d'aquesta manera.

    Sí, a moltes noies els hi apasiona el fútbol, però també hi ha nens que juguen amb nines, també els hem de discriminar?? Crec que ningú s'hauria de ficar en les coses que fa la gent, si a uns els hi agrada una cosa, als altres els hi agrada una altra, no em de dintingir si aquest és home i ho pot fer i aquesta és una dona que no ho pot fer. POtser algun dia canviarem aquesta societat... com ja han comentat abans.

    Això és tot, molt bon relat, m'ha agradat molt !! Espero llegir molt aviat alguna obra més de les teves.

    1 petò de mâgmâ

  • En fi...[Ofensiu]
    Arbequina | 25-01-2007

    m'agrada el to agosarat que empres, i l'ànim reivindicatiu; sí, molt adients. En realitat ho he llegit amb un somriure...
    El cert és que la societat té massa prejudicis i discrimina cruelment. A poc a poc ja anirà canviant... a mi m'agrada cuinar... però hi ha algú al que li agradi netejar el pis, home o dona?
    En fi...

    Una abraçada de l'Arbequina.

Valoració mitja: 8.67