Situació sexual surrealista però real

Un relat de: Il·lusions efímeres

Era patètic veure com un ésser mal fotut, un fetus, un abort de persona es despertava al teu costat a una hora imprudent per mirar el teu cos mig nu i deleitar-se tocan-te mentres tu et feies la dormida per no haver-te d'enfrontar a la situació.

"Les seves mans recorrerien la teva esquena buscant la curbatura on començava el cul. Allà si detendria un breu instant esperant la teva reacció. Tu, morbosa i aburrida segueixes amb el teu papaer de noia dormida per veure cap a on deriba la cosa amb un estat d'indiferència que no acabes d'entendre i al que justifiques amb una resaca prominent. La mà segueix baixant, aquest cop a un ritme frenètic buscant els pits, els llavis i abalantçant-se cap a tu. Arribat aquest punt t'en adones de que has de prendre partit. Què has d'actuar. I no se't acut res més que dir-li:

-Eh, perdona que estic desperta.

-Ai, ho sento-reps com a tota resposta.

-No "tranquis", no passa res.-Innocent de tu contestes esperant no incomodar-l'ho mentres intentes, inútilment fugir cap al lavabo que és ocupat, resignada retornés al llit a esperar.

El personatge mal interpreta la teva frase creient que t'agrada i que vols seguir amb el seu joc. Repren la iniciativa i agafa la teva mà per ficar-se-la entre els calçotets, quatre talles més grans. I tu contestes amb una evasiva mirada cap al seu amic, que està dormint al llit del costat, i li dius: ho sento, però és ell qui em posa xonda"

Comentaris

  • Per ser tan concís i cruel[Ofensiu]
    Igor Kutuzov | 11-11-2008 | Valoració: 10

    O realista... Molt bo. M'he divertit, aquesta és tota la veritat, llegint el teu relat, tallant, adust i un punt sòrdid. Si algún dia em passa això, aviseu-me. Ho prego. Felcitats... Ah. I només has tret això. Anima't !!!!

l´Autor

Foto de perfil de Il·lusions efímeres

Il·lusions efímeres

5 Relats

6 Comentaris

3514 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
"Sovint em retreuen que sóc una somiadora. Sembla ser que no veig les coses tal com son. No, jo veig les coses com tothom, però a més a més de les coses visibles veig també les invisibles"