Sensualitat obscura

Un relat de: Edside

Tots tenim una part obscura, obscena a dins nostre. Aquella cara perversa que ens fa malpensar, ens mou, ens sensualitza. És una part que alguns tenen poc arrelada a dins seu, que l'han assassinat. Altres la tenen però l'amaguen, altres la tenim i la potenciem.

Perquè amagar-se? La societat té por de la nit, té por de la sensualitat perversa, té por de fantasia gòtica feta realitat, de la mort, d'allò que Dionís representa. Però no té por de la guerra, de la sang, de la mort freda i a distància, de la pobresa, de les malalties, cada dia conviu amb un caos, a vegades certament dionisíac, però l'ignora i pocs fan res per solucionar-lo.

Trobo que no tenim perquè ser racionals, no tenim perquè negar-nos, no tenim perquè refugiar-nos en convencionalismes, etiquetes i prejudicis. No hem de confondre el caos dionisíac, la perversió sensual amb assassinar, robar, fer mal psicològic o jugar amb la llibertat dels altres, parlo de l'obscuritat interior.

Si ens agrada allò obscur, el negre més blanc, el blanc més negre, ser la mort i no el mort, perquè no ser-ho? Perquè acceptar no aquesta part dins nostre i fer-ne un ús en el nostre benefici?


Comentaris

  • una foscor anomenada llum[Ofensiu]
    Avet_blau | 12-07-2009 | Valoració: 10

    valorant l' hipocresia humana, amb una critica indirecta.
    aquesta foscor que sovint s' anomena llum,
    tapar o amagar desitjos que surten,
    del mes profund del ser;
    i que com un volcà, emergeixen imparables,
    i que obstinadament, tapem .

    avet

  • just one breath | 12-07-2009

    Has sabut potenciar molt bé aquesta part perversa, obscura i també atractiva, que tots tenim.
    Ja esteim en el camí, en el camí que tot el mar de prejudicis que ens envolten, en un futur (esper que no molt llunyà) desapareguin, almenys per a moltes persones.

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Potser...[Ofensiu]
    Acrata | 15-08-2008 | Valoració: 10


    No comparteixo del tot aquesta visió sobre la sensualitat obscura, però si que crec que el més important és el que sent un mateix. El teu relat sembla sincer, és el més important. Tenir una idea, sigui quina sigui, sentirla un mateix...potser és el que més m'agrada, passant de moralitats-imoralitats sovint estúpides. M'agrada el teu relat, és una porta oberta, en un planeta que desprèn una gran tenció.