Sant Jordi

Un relat de: TITÀNIA

T'imagino en el teu cavall blanc, cavalcant entre els boscos amb el soroll del metall de la teva armadura, que et protegeix el cos, però, no l'ànima. El vent alenteix el teu camí, però, t'has proposat arribar i ningú t'ho impedirà. Sents en la llunyania els crits ofegats d'ella, te l'imagines fràgil i menuda, però, amb la força interior per encarar una vida que no ha escollit, les seves faccions abans dolces s'han anat endurint amb els anys. Ara l'atzar capritxós l'ha llançat al monstre perquè determini el seu trist final. Però, per primer cop a la vida no estarà sola, algú ha escoltat els seus silencis. Surts d'entre els arbres i amb un moviment ràpid i destre, li claves la teva llança al monstre i li ofereixes la teva mà a ella per endur-te-la ben lluny d'aquell monstre i de tots els anteriors.

Comentaris

  • Relat curt perfecte[Ofensiu]
    mimí | 06-06-2008

    EStà molt bé, és com el conte de Sant Jordi en versió curta, pim-pam i ja està explicat, romàntic i profund, el noi te l'ànima desprotegida, contrasta amb la noia que te l'anima forta.
    Molt maco.
    Petonets

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82327 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!