RING

Un relat de: VEGETA

Hi ha dies que seria millor que el llit t'agafes i no et deixes sortir, dies que tant se val tot el que tu facis, tot sortira malament. Aquells dies s'haurien d'esborrar del calendari directament.

Son les vuit del matí i jo hauria de ser ja a la feina, el maleit despertador no ha sonat, o potser si, però no l'escoltat, merda, arribo tard. El nen ha passat una nit molt mogoda i si el nen fa puf nosaltres fem poff, significa que em dormit molt poc. Em preparo l'esmorzar, realment amb el poc temps que tinc me'n aniré sense esmorzar, ara crec que es la millor decisió però quan siguin les 12 del migdia segur que no hi penso el mateix.

N'hi ha molta gent que fa el mateix que jo quan es lleva, has de guanyar temps com sigui, pas de vianants avui no!, semàfors vermells ara? ni pensar-ho, necessito temps, crec que el cap de la feina em fotarà una de les grans avui, merda no tenir cales per fotre'ls jo a tots dos ...

Maleida gent, que us penseu? el món avui es trenca, que no ho veieu?, La meva feina es massa , treballar de cara a la gent crema, però crema molt, mai no podrieu imaginar com podem ser quan creien que tots els drets del mon ens pertanyen, trepitjem a qualsevol, ens sentim éssers superiors, que es un insignificant venedor comparat amb nosaltres que som els clients, però clients amb maiúscules. Tan se val el dia que pots tenir, ets alla per atendre'l i amb un somriure a la cara, no l'oblidis mai, tenen el poder de demanar el full de reclamacions i això....això mai.

Sembla mentida.

-Que hi es el responsable?. Comencen per això, una pregunta que realment vol dir...-Tu mitja merda, vull parlar amb algú que em doni la raó i no amb tu que realment no serveixes per res.

Els has de parlar correctament, i dir..-un moment si us plau, ara el crido...Quan realment volies dir-li a la seva cara...-Que et passa que creus que jo no et puc ajudar o que?, Que no te atès bé? que no he fet tot el que tu volies i a mes t'he rigut les teves brometes? que passa que ara no et serveixo?. Però t'has de callar.

Quan hi ve el cap normalment li dona la raó al client i a tu t'hi deixa amb el cul al aire, l'home es pensa sempre que has sigut tu qui no ha fet bé la teva feina i quedes marcat per sempre.

S'acaba el dia i lo millor es tornar a casa, hi penses en tot el que ha passat durant un dia que es un clon de un altre i un altre i un altre i un altre...

Canviar de feina? potser però serveixes per un altre cosa? realment no se si tan sols serveixo per aquesta.

Ringgggggggggggggggggg, no pot ser!!! un altre vegada el despertador.....tornem a començar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de VEGETA

VEGETA

17 Relats

14 Comentaris

17079 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
PETITA HISTORIA D'UN CATALÀ A MADRID
SILVERI GARCIA ROJAS

silverio.garcia2@gmail.com