la vida en un tret

Un relat de: VEGETA

N'hi havia tanta gent en aquell lloc,ple de gom a gom,hi faria un munt de calès l'amo aquella nit,pero amb tot i aixó no hi hauria prou,mai era prou per ell
Havia perdut a la seva dona,20 anys de matrimoni llençats per la finestra nomès per que ella volia l'home amb qui es va cassar.La seva filla tampoc no el volia veure,mai la trucava,nomes revia noticies d'ella si li calien diners.
La seva vida nomes estava feta per guanyar diners.L'amo em va tractar molt bè des del començament,jo soc un noi de 16 anys que en els estudis no marxa gaire bè pero que treballa per guanyar cales per comprar-se'n una moto.
L'amo em va donar feina el dia que el vaig trucar,l'anunci del diari semblava atractiu,i amb les propines el sou no estava malament,un any i la moto sera meva.
Un any,aixo em pensava jo,divendres a la nit vaig trucar a la porta del local i ningú va obrir,les meves claus eren a la motxilla per aixo vaig tornar a trucar.....res,ningú.
Vaig entrar al local,ningú...........tranquil,silenciòs..........no em va agradar.
El despatx de l'amo era obert,n'hi havia sang per tot arreu.......l'amo portava un tret al cap i un arma a la ma.
Vaig fer-me jo mateix una pel·licula dels fets al cap pero la realitat era molt mes gran q la ficcio.....molt.
Un paper,tacat de sang pero que es podia llegir.................mortes???????????
La filla i la dona del amo eren mortes???????? un accident de cotxe?????,vaig llegir la notificacio de la policia,tenia el anima als peus........mortes.....
L'amo volia parlar amb elles,volia retirar-se pero com sempre va voler que siguessin elles qui els anessin a veure,la seva filla volia ternir-lo allà perquè coneixes al seu xicot pero ell no va voler i al final de tant q va insistir van acceptar.Tants anys sense contacte real i quan semblava que s'apropava una mica............Crash!!!!!!.....mortes
Vaig tornar a casa,pensant molt en l'amo aquella nit,un dia n'ets a dalt i l'altre.....BANG!
Descansi en pau,ara el temps ja no en te cap valor ,ara podras ser-hi tant com vulguis amb la teva dona i filla..........si vols........BANG!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de VEGETA

VEGETA

17 Relats

14 Comentaris

17026 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
PETITA HISTORIA D'UN CATALÀ A MADRID
SILVERI GARCIA ROJAS

silverio.garcia2@gmail.com