“Retrobaments.”

Un relat de: Sergi Regàs Puigdellívol
Cristina i jo no havíem tingut mai una bona relació quan érem petits. Malgrat ser germans, sempre ens barallàvem i ens dúiem com el gos i el gat. Ens discutíem per tot i eren molt poques les estones d’harmonia entre ambdós. Amb el pas del temps i la distància, la cosa ha canviat.
Avui hem quedat per a veure’ns. La trobo a faltar, com tantes vegades últimament. Encara que abans no sabés que significava estar separats, he aprés a enyorar. Sovint, no aprens fins que no t’hi trobes.
Abans de reunir-nos pesaré per la floristeria. Vull que vegi quant l’estimo i que, tot i la separació forçosa a la que estem abocats, penso en ella constantment. Després, quan estiguem junts, xerrarem una mica i ens riurem de les desavinences que teníem temps ençà. Ens explicarem com ens va, que fem, i aquestes trivialitats que sonen a música celestial quan les reps i les dónes amb sentiment.
Ara, no necessito estar amb ella per a sentir-la i poder-li dir el que penso. El grau de maduresa en la nostra relació ha assolit unes cotes on, tot i veure’ns poc, ens podem comunicar l’un amb l’altre sempre que vulguem. Tan sols cal pensar-hi, i ja hi ets. Per això, avui estic tan content. Perquè ens veurem altre cop i recordarem com vam ser, ens mostrarem tal com som i ens imaginarem com serem el dia de demà.
Al deixar-la, faré com sempre. Em donaré la volta per a resseguir el camí viscut amb les meves llàgrimes, veient com el petit ram de flors que li acabo de deixar comença a marcir-se al costat de la làpida on posa el seu nom.



"Que el meu cos no para de notar
que la teva ànima amb mi sempre està
i que mai de mi s’apartarà."
Que bonic,
Rosario Flores.

Comentaris

  • un bon relat sergi...[Ofensiu]
    joandemataro | 09-05-2011 | Valoració: 10

    tendre i colpidor, amb un final que a mi m'ha sorprès. Et felicito.
    Et dono la meva particular benvinguda a RC
    Una abraçada des de mataró
    joan

    pd.- Per cert , et convido a llegir, si et ve de gust és clar, l'últim poema que he penjat al meu blog.

    El nou poema : És per tu que puc surar

    Espero que t’agradi

  • Un relat...[Ofensiu]
    AVERROIS | 03-05-2011 | Valoració: 10

    ...tendre i colpidor. L'anyorança d'un ser estimat pot portar a no voler deixar-lo anar, no és oblidar-lo, és posar les coses al seu lloc, sense egoismes.
    Benvingut a relats.
    Una abraçada.

  • Quantes vegades[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 02-05-2011 | Valoració: 10

    ens adonem del que vertaderament sentim, quan ja és massa tard.
    Un relat molt ben escrit i amb tots els elements necessaris perque sigui amè i fàcil de llegir.
    Una abraçada de benvinguda a RC.

  • Benvingut a RC[Ofensiu]
    nuriagau | 02-05-2011

    He obert aquest relat perquè l’he trobat a la pàgina d’inici, celebro haver-me decidir. Tan sols volia deixar constància que aquest breu relat m’ha semblat fantàstic.

    M’ha encantat l’emotiu i sorprenent desenllaç. Denota molta sensibilitat i una bona tècnica narrativa per conservar el suspens fins al final.

    Et seguiré llegint,

    Núria

Valoració mitja: 10

l´Autor

Sergi Regàs Puigdellívol

3 Relats

4 Comentaris

2257 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99