RESPOSTA

Un relat de: AVERROIS
El Dr. Jerry R. Ehman des de el 1977 està esperant una senyal que provingui d’aquest Univers tant immens. Ell va ser el que el 15 d’Agost de 1977 va rebre una forta senyal que la va anomenar, Senyal Wow!
Tantes expectatives que s’havien fet sobre aquest fet i després res de res, encara esperen que des de algun planeta d’alguna galàxia propera o llunyana ens diguin que hi ha algú més. Molts són els missatges que estem enviant a totes bandes però ningú ens ha contestat.
Però aquesta nit està assegut davant la pantalla, com sempre sense moltes esperances, quan de cop ho veu i ho sent. Una senyal nítida arriba al Radiotelescopi d’Arecibo.
Tot el seu cos es posa en tensió, comprova una i un altra vegada el que està arribant a les seves pantalles, és un missatge binari de 1 i 0. Un llenguatge que sempre han dit que seria universal i ara el té al davant.
Un cop comprovat ho fa saber a tots els astrònoms del món. Per fi ha arribat el que tothom estava esperant, no estem sols en l’Univers.
Una hora després i ja havent filtrat totes les ones residuals, tenen al seu davant el missatge complert. Ara tant sols falta traduir-ho.
Davant de totes les pantalles dels científics del món, el potent ordinador va traduint els 1 i els 0 per convertir-los en un llenguatge comprensiu per a tothom. A mida que les lletres comencen a sortir les cares dels científics van canviant, la seva expressió és de sorpresa, davant d’ells s’acaba de formar un missatge clar i entenedor...


Hola terraqüis, ja sabem que esteu aquí. Per favor deixeu d’enviar missatges i fer tant de soroll. Gràcies.

Comentaris

  • Molt divertit[Ofensiu]
    Illadestany | 30-11-2014 | Valoració: 10

    Oh, què divertit i què bo! Crees la intriga pertinent, i quan ja ens imaginem que,a la fi, coneixerem uns autèntics habitants de la resta de l'univers, ens arriba aquesta galdosa i tan merescuda resposta: Un bon exercici de realisme tan lúdic com lúcid, i molt humorístic.

  • molt ben escrit[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 16-11-2014 | Valoració: 10

    Si ja se que el poema es anonim, pero es maco. Tambe m, ageada aquest escrit que deu ser teu

l´Autor

Foto de perfil de AVERROIS

AVERROIS

405 Relats

932 Comentaris

371461 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Vaig néixer a Manresa un fred Gener de fa uns quants anys i com va escriure el poeta:

Tots els records plegats
són una gota d'aigua
dins una mar immensa.
I el violí que no se sent
deu plorar alguna mort
que jo no sé.

Què la vida us sigui lleu!