Reset o supr.

Un relat de: Nefertitis

Toc, toc... La melangia, vestida amb les seves millor robes, pica la porta. Amb despit et somriu i una vegada més et recorda que estàs sola. T'obsequia amb un glop d'aquella beguda nociva; quelcom capaç d'ometre la col·lecció de sentiments i emocions que en aquells moments viatgen per tot el teu cos danyant-te. Dubtes, tens por. A continuació, un flashback et mostra els instants on algú t'ha dit que no li importes, que no vals res, que ets...
Però no pots més; pause, o millor dit, reset, o supr., perquè no?
No sóc perfecte. M'equivoco, sí, cometo milers d'errors, tants, que fins i tot de vegades s'atropellen els uns amb els altres. Però a diferència de tu, extrec lliçons de totes aquestes vegades en les quals he errat. Amb elles aprenc i a la vegada, intento que no es repeteixin. La culpa i la pena les regalo a la primera paperera que em creuo pel camí, doncs ja en són unes quantes les vegades que m'he entrebancat, que he caigut, que m'he fet mal, però m'he tornat a aixecar. Per això, segueixo, camino endavant, lluito... Malgrat de vegades les ferides s'obren, supuren, s'infecten i el dubte reneix.
Però tot això ho puc fer perquè hi ha gent que em valora, que em permet equivocar-me, que em corregeix i m'aconsella; m'estima. Persones distintes però a la vegada idèntiques com gotes d'aigua, que veuen més enllà de si mateixes, que saben on recau l'essència de la vida i que a mi, personalment, m'aporten quelcom indefinible amb paraules: Felicitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86706 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.