Relat genèric

Un relat de: Caustic

Tot va començar quan una introducció no massa llarga volgué esdevenir una historia amb cap i peus. No va rebre molta ajuda, només coneixia al seu autor, que no era massa prolífic, per això era tant petita, ell es passava el dia fent el mandra i prenent estupefaents, tenia el cervell prou espatllat i no podia enriquir mes a la seva petita introducció. Trista, la curta historia va deambular per casa seva pensant que era un desastre i que ningú mai la voldria llegir. En un mirall va veure la seva imatge i pensa: "si com a mínim tingues un toc d'humor o de intriga..." va fer unes quantes ganyotes i va anar a dormir tota depressiva.
Però l'endemà s'endugué una gran sorpresa, per que es desperta amb una estranya sensació a la panxa, i notava com un llaç. Va ser a les hores quan va esbrinar que aquell nus que sentia era en realitat una trama. Amb un gran somriure va sortir al carrer per a celebrar que ja tenia argument, estava tant contenta que va decidir anar de compres, i tot voltant per la ciutat es va escapolir-se pels carrerons i va anar a petar a un lloc on no havia anat mai.
Aquell indret era la casa de tots els relats que estaven a mig acabar, no eren coherents o tenien moltes faltes d'ortografia. El petit relat en veure tot allò va pensar que ell era molt afortunat per no haver perdut cap pagina, però li va entrar por en pensar que el seu autor no la fes prou coherent o intel·ligible i va decidir tornar a casa per parlar amb ell.
Després de donar unes voltes es va donar conte de que estava perdut en aquell lloc, i va decidir preguntar. Just li va anar a fer una pregunta a una novel·la que no tenia ni punts ni comes, el petit relat li va dir: -perdoni, com si va al centre?- i ella li respongué:- es molt fàcil veus aquell carrer d'allà tires a la dreta perdo no a la esquerra i quan passis tres carrers veuràs una botiga de queviures que per cert fan un....- el petit relat, que ja no era tant petit, el va interrompre i li va dir: - gracies, quan arribi allà ja preguntaré, moltes gracies- i la novel·la respongué: - no hi ha de que fins una altre adéu- el relat va caminar sense estar molt segur de les indicacions de aquella novel·la.
Caminava i caminava i no arribava mai en lloc, de sobte va veure que era una historia feta i dreta, si el seu autor no li donava un final aviat es començaria a fer pesada i avorrida.
Per fi va trobar casa seu, i quan va entrar va trobar-se amb el seu autor, drogat i molt descol·locat, ell embogit va agafar al relat i el va trencar en mil bocins, i aquell fou el trist desenllaç del petit relat.


Fi

Comentaris

  • No es merix aixos[Ofensiu]
    AINOA | 21-01-2005 | Valoració: 9

    Pobre relat, qund de pati sha fet per trobarse després aquest desengany.
    Fins i tot a mi, me fet llastimá i he sentit rabia per el autor drogate.
    Enhorabona.

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30329 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*