Realitat

Un relat de: pieni kuu (aida)

Realitat: És com l'aigua que no mulla i com els ulls que no veuen.
La realitat és una pedra que tirem a l'aigua i les ones que provoca es perden en un horitzó blau. A més és el pes emergit de la pedra enfonsada que l'aigua protegeix per no deixar-la sortir. Ho vol aconseguir perquè no torni a transformar el centre dels seus cercles en un punt del present que no mulla, però existeix.
La realitat que s'observa a l'exterior és el material que envolta el nostre cos, però la seva intangibilitat no la deixa presentar com una figura física del món oníric.
Els moments que més la sentim és quan menys l'enyorem, però és en aquestes situacions que la ceguesa dels ulls no deixa veure el que amaga la Terra per no descobrir el seu interior.

Comentaris

  • Així doncs...[Ofensiu]
    Llibre | 30-03-2005

    la realitat ve a ser une mena d'irrealitat, perquè "és com l'aigua que no mulla i com els ulls que no veuen."

    O tal volta la veritat de la realitat rau en aquest nostre error: creure que l'aigua sempre mulla i que els ulls sempre veuen. Potser sí. Potser sigui això. Potser la realitat és la part oculta d'allò que copsem.

    Salut!

    LLIBRE

  • Thalassa | 30-03-2005 | Valoració: 9

    He vist el teu comentari i m'he decidit a llegir-te. En el primer relat, que ha estat aquest, m'ha encisat força la teva manera d'escriure.

    Segueixo descobrint-te

    Thalassa

l´Autor

Foto de perfil de pieni kuu (aida)

pieni kuu (aida)

15 Relats

14 Comentaris

17243 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
L'escalfor del sol crea una llum que refreda el foc mentre aquest fon la consistència del glaç, saben que així apagarà la set de les flames perquè el roig que desprenen aconsegueix cremar el neutre blanc de la lluna.
El que uneix la força dels elements és la contraposició ja que la seva compatibilitat provoca que perdurin fins als límits de l'eternitat

AIDA

si algú vol parlar amb mi g_aika@hotmail.com